Klaipėdoje įsteigtas Demokratų sąjungos „Vardan Lietuvos“ skyrius

Politika

Pirmadienį įsteigtas Demokratų sąjungos „Vardan Lietuvos“ Klaipėdos skyrius. Steigiamajame visuotiniame susirinkime skyriaus pirmininku buvo išrinktas Artūras Bodganovas, buvęs žemės ūkio viceministras, Klaipėdos rajono savivaldybės administracijos direktorius, šią kadenciją išrinktas į Klaipėdos miesto tarybą Valstiečių ir žaliųjų partijos sąraše, bet atsisakęs mandato dėl gautų pareigų rajone.

Naujojo skyriaus narius sveikino partijos pirmininkas Saulius Skvernelis. Teigiama, kad tai – vienas didžiausių skyrių visoje Lietuvoje, kuriam priklauso 115 narių.

A. Bogdanvo pavaduotojais tapo Dainius Smatavičius ir miesto Tarybos narė Elida Mantulova.

Klaipėdos skyriaus valdybos nariais tapo Karolis Grigalauskas, Aurelijus Karolis, Andrius Leliuga, Virginija Lukošienė, Mindaugas
Makaras, Daiva Mockevičienė, Vilma Monikienė, Egidijus Sabataitis, Irena Šiaulienė ir Germanas Čepas.

„Tikrai džiaugiuosi tokia stipria ir motyvuota komanda Klaipėdoje ir tą patį matau visame Vakarų regione. Čia prie mūsų partijos prisijungė daugybe kompetentingų, iniciatyvių ir pokyčių norinčių žmonių. Savivaldybių Tarybose turime savo frakcijas, o, pavyzdžiui, Neringai ir Šilutei vadovauja merai, kurie yra mūsų partijos steigėjai. Tai rodo, kad esame stipri jėga turinti ne tik noro, bet ir galimybių įgyvendinti pokyčius, kurių žmonės jau seniai laukia“, – teigė S. Skvernelis.

Naujai įsteigtas Klaipėdos skyrius miesto Taryboje taip pat turi ir savo frakciją, kurią sudaro E. Mantulova, Vytis Radvila ir Artūras Razbadauskas.

13 Comments

  1. Tomas

    Sovietinių raugu pasmirdo.

    Reply
  2. Palangiškė

    Kažkaip man visada patiko Skvernelis, bet kad į partiją renka visas šiukšles, ypač kai tokia Šiaulienė nusenusi pensinininkė, tai jau pradėjo kelti abejonių

    Reply
  3. Deguto šaukštas

    Beveik nieko nesakančios pavardės. Kas jie tokie, ką nuveikę? Bet tiek to. Patariu sau: nereikia kritikuoti iš anksto. Gal dar sužinosime, pamatysime darbus. Tačiau , kai pamačiau Šiaulienės pavardę, visos viltys ir pozityvus nusiteikimas išgaravo. Supratau: niekinis skyrius. Tuščias reikalas.

    Reply
  4. Šaulys

    Patinka man p/S.Skvernelis/ Buvo minčių apie dalyvavimą jo įkurtoje organizacijoje. Bet, klausykit žmonės, žiūrėkit foto prie straipsnio .. Ogi ponia Irena Šaulienė ten jau atsirado… Kas ,kas iš socdemų buvusių ir esamų, bet ši ponia liko amžinai su TSKP kvapu… Be to, kodėl p. Skvernelis priima tokius tinginius kaip ši komunistinių mokslų mokslininkė, jau pensininkė, nepasidomėjęs – ką jie nuveikė per 30 m. sėdėdama seime? Baisu… Kaip jai ne gėda..

    Reply
  5. Anonimas

    O Lukošienė ką planuoja nuveikti? Ar ji išteisinta po visų tų darbų..

    Reply
    • Tomas

      Mokys tautiečius būt apsukriais)))

  6. Anonimas

    Nu jo, subėgo buvę pasubinuoti mentukai, dirbdami neturėjo galimybių pasireikšti, tai dabar bandys pasiseilėti, fu veidmainiai.

    Reply
  7. mentų partija

    kiek buvusių policininkų 🙂 Praktiškai ex(kre)mentų partija.

    Reply
  8. plius minus

    Nepergyvenkite. Laikas viską sudėlios į vietas. Išbandymas Valdžia didelis išbandymas. Linkiu nepaslysti ir išlaikyti išbandymus.

    Reply
  9. Skeptikas

    Naujoje partijoje daug perbėgusių iš kitų partijų atstovų su skirtingomis pažiūromis ir vertybėmis, ar pavyks išsaugoti vienybę ir ar nauja partija nesubyrės?

    Reply
  10. Dar vieni bebrai

    Senučiukai partiniai turistai, susibėgo dar į vieną darinį kurio neliks, kas iš socdemų, kas iš Grubliausko, ojoj koks margumynas, kokia puokštė populistų

    Reply
  11. oi kokia nykuma

    ir tokiu naftalinu uždvokė…

    Reply
  12. Pažvelkim iš kitos pusės...

    Apsaugok Viešpatie nuo karo, maro ir mentų valdžios…

    Reply

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Spyglys

Pirtį reikėjo perduoti vaistininkams, o ne teismų vanojamam šoferiui*

„Gal galima būtų sujungti vaistines su pirtimi”, – šaipėsi Klaipėdos miesto savivaldybės tarybos narys Artūras Razbadauskas ketvirtadienį vykusio Klaipėdos valdžios ...
2024-04-26
Skaityti daugiau

Spyglys

Išsigando Linutės*

Pasižadėjusi prieš kiekvieną Klaipėdos miesto tarybos posėdį rėžti kalbą iš „Klaipėdiečių tribūnos” Virginija Jurgilevičienė pažado netesėjo. Ketvirtadienį jos posėdyje nebuvo. ...
2024-04-25
Skaityti daugiau

Švietimas

Pradeda veikti universiteto STEAM centras

Klaipėdos universitete (KU) oficialiai atidarytas metodinis STEAM centras. Tai pirmasis iš trijų Lietuvoje numatytų sukurti metodinių centrų. Jo komanda veiklą ...
2024-04-15
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This