Krepšinio šimtmetį minės ir Klaipėdoje (renginių programa)

Sportas

Šiemet šimtmetį švenčiantis Lietuvos krepšinis bus paminėtas ir Klaipėdoje- čia vyks konferencijos, parodos, pokalbiai su krepšinio žvaigždėmis, tapybos pleneras, Lietuvos vyrų krepšinio rinktinės pasirodymas „Švyturio“ arenoje. Tikimasi, jog pastarajame renginyje dalyvaus NBA žvaigždės Domantas Sabonis ir Jonas Valančiūnas.

Klaipėdos sportininkų namuose planuojamas pokalbių ciklas, į kurį bus kviečiamos Klaipėdos krepšinio žvaigždės – olimpinis, pasaulio ir Europos krepšinio čempionas Modestas Paulauskas, 2003 metų Europos čempionai – Eurelijus Žukauskas, Arvydas Macijauskas ir Saulius Štombergas bei Klaipėdos moterų krepšinio atstovės.

Organizatoriai skelbia, jog jau sudaryta išsami visų metų programa, į kurią, tikimasi, įsitrauks tiek suaugę, tiek mažieji.

„Stengiamės, kad būtų įtrauktos visos socialinės grupės, visi miestiečiai“, – pranešime cituojama Klaipėdos savivaldybės Sporto skyriaus vedėja Rasa Rumšienė.

Klaipėdos meras Vytautas Grubliauskas pasidžiaugė, kad miesto Garbės piliečio titulas suteiktas olimpiniam, pasaulio ir Europos čempionui Modestui Paulauskui.

„Simboliška, kad šiais metais, būtent rišdamiesi prie šios išskirtinės datos, miesto Garbės piliečiu įvardijame legendinį klaipėdietį, išskirtinę krepšinio asmenybę Modestą Paulauską. Tai gražus pagarbos ženklas krepšinio bendruomenei, krepšinio istorijai. Klaipėdos vaidmuo Lietuvos krepšinio istorijoje, Lietuvos krepšinio žemėlapyje yra turbūt išskirtinis ir turbūt dėl to niekam neturėtų kilti abejonių“, – pabrėžė V. Grubliauskas.

Lietuvos krepšinio federacijos (LKF) prezidentas Vydas Gedvilas, viešėdamas Klaipėdoje, pasidžiaugė, kad klaipėdiečiai myli krepšinį.

„Turime Klaipėdos vadovus, kurie myli krepšinį, gerus trenerius ir žaidėjus. Klaipėda turi gilias ir senas krepšinio tradicijas“, – sakė LKF vadovas.

0 Comments

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Spyglys

Eksmeras užsigeidė atsivesdinti Sporto skyriaus vedėją*

„Tikiuosi, neateisime iki tokios stadijos, kad reikės prašyti administracijos direktoriaus, kad atvesdintų jus į virtualią komiteto posėdžio erdvę”, – taip ...
2024-04-13
Skaityti daugiau

Sportas, Svarbu

Konfliktų draskomo „Viesulo” vadovo darbą meras vertina gerai

„Kiekvienas vadovas turi dar ir savo vadovą, išskyrus aukščiausiąjį miesto vadovą, nes jam vadovo nebėra”, – taip Klaipėdos miesto tarybos Kultūros, ...
2024-04-11
Skaityti daugiau

Sportas

Apdovanojo geriausius sportininkus moksleivius

Klaipėdos Piliavietės konferencijų salėje vyko Klaipėdos miesto moksleivių sporto apdovanojimai – pagerbti 244 šių metų Lietuvos čempionai, padėkų sulaukė ir ...
2023-12-07
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This