Pagaliau išrinks klaipėdiečio kortelės kūrėją?

Miestas

Tikėtina, kad pagaliau bus išrinkta įmonė, kuri savivaldybės užsakymu sukurs vadinamosios Klaipėdiečio kortelės informacinę sistemą ir mobiliąją aplikaciją.

„Atviros Klaipėdos” duomenimis, paskutiniame viešųjų pirkimų konkurse dėl šio užsakymo varžėsi 7 pretendentai. Jų siūlomų paslaugų kaštai skiriasi ženkliai – nuo 26 000 iki beveik 240 000 tūkstančių eurų.

Pagal gautus pasiūlymus yra nustatyta pasiūlymo eilė. Laimėtoju pirmojoje pirkimo dalyje pripažinta UAB „Thinkbig LT”, pasiūliusi mažiausią kainą. Viešasis pirkimas sudarytas iš dviejų dalių: 1-oji – informacinės sistemos ir mobiliosios aplikacijos kūrimas, 2-oji – kortelių gamyba.

Jei per dešimtį darbo dienų nebus gauta esminių pretenzijų, konkursas bus baigtas ir su jo nugalėtoju UAB „Thinkbig LT” bus sudaryta sutartis. Ši įmonė, registruota Kaune, pastaraisiais metais, pasak portalo rekvizitai.vz.lt, sėkmingai dalyvauja viešuose konkursuose. 

Ji yra ar buvo sudariusi sutartis su VšĮ „Kaunas 2022″, Lietuvos verslo paramos agentūra. Taip pat su Lietuvos Respublikos ryšių reguliavimo tarnyba, Šiaulių miesto savivaldybės, Trakų rajono savivaldybės administracijomis ir kitais viešojo sektoriaus subjektais.

Konkursą laimėtojas paslaugas –  klaipėdiečio kortelės valdymo informacinės sistemos ir mobilios aplikacijos sukūrimo, įdiegimo, palaikymo ir aptarnavimo paslaugas turi suteikti per 43 mėnesius nuo sutarties pasirašymo dienos. 

Klaipėdiečio kortelę galės gauti Klaipėdoje gyvenamąją vietą deklaravę pilnamečiai asmenys. Žadama, kad kortelės turėtojai turės geresnes sąlygas naudotis mieste veikiančių įstaigų paslaugomis – ji suteiks gyventojams papildomų nuolaidų lankantis savivaldybės kultūros bei sporto renginiuose, naudojantis įvairiomis mieste teikiamomis paslaugomis. Dalyvauti šioje lojalumo programoje savivaldybė kviečia ir suinteresuotus verslo atstovus.

0 Comments

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Politika

Siekiama, kad ir rajono gyventojai gautų nuolaidų Klaipėdos kultūros įstaigose

Iki šiol įvairios nuolaidos buvo taikomos tik turintiems „Klaipėdiečio kortelę”, skatinant žmones deklaruoti gyvenamąją vietą mieste. Tačiau pernai, miesto vadovais ...
2024-01-03
Skaityti daugiau

Transportas

Autobusų bilietų kainos 2023-iesiems: pokyčių nėra daug

Gruodžio 22 dieną Klaipėdos miesto taryba peržiūrėjo ir patvirtino viešojo transporto bilietų kainas 2023-iesiems. Pokyčių nėra daug, tačiau juos žinodamas ...
2022-12-29
Skaityti daugiau

Miestas, Svarbu

Klaipėdiečio kortelė: netrūksta klaidų

Uostamiesčio valdžiai trečiadienį pristačius ilgai brandintą Klaipėdiečio kortelę, suteiksiančią uostamiestyje registruotiems žmonėms įvairių nuolaidų, internetinėje erdvėje netruko pasipilti pastebėjimų apie ...
2022-12-22
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This