Klaipėda laukia pirmojo kruizinio laivo: užsiregistravę 80

Uostas ir jūra

Balandžio 11 d., pirmadienį, Klaipėdos uoste turėtų prisišvartuoti pirmasis šių metų kruizinis laivas „Hamburg“, kuriuo į Klaipėdą atvyksta daugiau nei 300 Vokietijos turistų.

Pernai į Klaipėdą atplaukė tik du kruiziniai laivai. Martyno Vainoriaus nuotr.

144 metrų ilgo „Hamburg“, talpinantis 420 keleivių, priklauso kompanijai „Conti Group“, šiuo metu eksploatuojamas „Plantours Kreuzfahrten“. Klaipėdos uoste laivas stovės 6 valandas, per kurias keleiviai aplankys uostamiesčio senamiestį, Palangą ir Neringą. Po vizito Klaipėdoje laivas išplauks į Rygą.

„Džiaugiamės prasidedančiu šių metų kruiziniu sezonu ir tikimės, jog visi laivai, kurie šiuo metu yra užsiregistravę atvykimui, tikrai pasieks mūsų uostą. Praėjusiais metais Klaipėdoje apsilankė tik 2 laivai, o dabar užregistruotų atvykimui yra daugiau nei 80. Labai norėtųsi, kad jie visi atvyktų ir Klaipėda galėtų džiaugtis tikrai rekordiniu kruiziniu sezonu“, – pranešime cituojama Klaipėdos turizmo ir kultūros informacijos centro direktorė Romena Savickienė.

0 Comments

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Fotoreportažai, Uostas ir jūra

Kruizinės laivybos sezono startą paskelbė muzikuojantis laineris

Šaltą, vėjuotą ir lietingą antradienio vidurdienį Klaipėdos uoste prisišvartavo pirmasis šiemet kruizinis laivas. Laineriui „Le Bellot” – tai ir pirmasis ...
2024-04-23
Skaityti daugiau

Politikų tribūna

Per žiemos šventes Klaipėdoje svečiams - nė vieno renginio?

Jau gruodis ne už kalnų, o su juo artėja ir gražiausios metų šventės. Tad visi savo miestuose laukiame šventinės nuotaikos, ...
2023-11-20
Skaityti daugiau

Miestas

Tarptautinę turizmo dieną - nemokamos ekskursijos

Klaipėdos miesto turizmo sektoriaus darbuotojai profesinės šventės laukia, apibendrindami praėjusio turistinio sezono rezultatus. „Nors 2023 m. vasara ir nelepino labai ...
2023-09-14
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This