Lietuvą varpais sveikinęs ,,Sakalėlis“ gavo puikią dovaną

Mums rašo

Rita Gansauskienė
2022-04-11

Komentarų: 0

Klaipėdos lopšelio-darželio ,,Sakalėlis“ bendruomenė džiaugiasi, kad turi kuo pasigirti: laimėtas prizas – lauko muzikos instrumentas Penta Post – C-dur pentatonika, skirta montavimui į žemę.

Šių metų vasario mėnesį įstaiga dalyvavo vasario 16-osios minėjimo akcijoje ,,Lietuvos vaikai sveikina Lietuvą, skambindami varpais“ ir buvo pripažinta konkurso ,,Kūrybiškiausias“ nugalėtojais. Konkursą organizavo UAB Percussion Play Baltics, o dalyvius konkursui paruošė lopšelio-darželio ,,Sakalėlis“ meninio ugdymo mokytoja Inesa Rauktienė, muzikinį vaizdo įrašą konkursui parengė priešmokyklinio ugdymo mokytoja Kristina Kniukštienė.

,,Skambančių gėlių puokštę“ ,,Sakalėliui“ įteikė muzikinį instrumentą pagaminusio UAB Percussion Play Baltics direktorė Eglė Prieskienienė, negailėdama pagyrimų įstaigos direktorei Loretai Bagočienei, dėkodama ugdytiniams bei pedagogams už aktyvų dalyvavimą ir puikų pasirodymą.

Dovana papildys jau turimą darželio lauko muzikos instrumentų komplektą, įsigytą įgyvendinamo sporto projekto „Aktyviai ir linksmai nori sportuoti „Sakalėlio“ vaikai!“ bendrai finansuojamo valstybės sporto rėmimo lėšomis metu.

Projekto metu įsigyta įranga (lauko muzikos instrumentai PERCUSION 20-257-1 ir mobili interaktyvi projekcija SENSE FLEX.) bei aktyviai skatintas bendruomenės fizinis aktyvumas, kūrybiškai išnaudotos skirtingų poreikių turinčių ir įvairių amžiaus grupių sveikatinimo galimybės, ugdyti gebėjimai ir pozityvios asmeninės nuostatos sportuoti.

„Sakalėlio“ bendruomenė nuoširdžiai džiaugiasi apdovanojimu bei praturtėjusiomis erdvėmis, vertina visus pasiekimus sporto projekto įgyvendinimo laikotarpiu ir ateityje lauks naujų pergalių.

0 Comments

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Mums rašo

Seminaras įtraukties idėjai palaikyti

Kad su kiekviena diena Klaipėdos regiono švietimo bendruomenėje kiltų kuo mažiau pasipriešinimo dėl įtraukiojo ugdymo ar abejonių, kaip integruoti vaikus ...
2023-11-08
Skaityti daugiau

Mums rašo

,,Sakalėlis“ tęsia renginius, skirtus Tarptautinei mokytojų dienai paminėti

Nepaisant to, kad šiandien pedagogai susiduria su nemažais iššūkiais, vis tik džiugu, kad Klaipėdos lopšelio-darželio ,,Sakalėlis“ bendruomenė  ne tik remia ...
2023-10-17
Skaityti daugiau

Fotoreportažai, Svarbu, Švietimas

Metų mokytojas: „Mano tikslas – kad kiekvienas patirtų sėkmę“

Artėjant Tarptautinei mokytojų dienai, minimai spalio 5-ąją, uostamiesčio savivaldybė antradienį tradiciškai pagerbė Klaipėdos pedagogus. Ir jos atstovai, ir 23-iuoju miesto ...
2023-10-03
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This