Po dviejų metų pertraukos vėl surengta verslo misija

Verslas

Klaipėdos prekybos, pramonės ir amatų rūmai po dviejų metų trukusios su COVID-19 pandemija susijusios pertraukos surengė pirmąją verslo misiją Vakarų Lietuvos turizmo verslo atstovams. Tris dienas truksiantis verslo renginys nuo antradienio vyks Klaipėdos, Palangos, Šilutės turizmo įmonėms itin svarbiose Šiaurės Vokietijos žemėse – Šlėzvige – Holšteine ir Hamburge.

Hamburge su Vakarų Lietuvos turizmo verslo atstovais susitiks Hamburgo pramonės ir prekybos rūmų užsienio ryšių, turizmo ir prekybos skyriaus atstovai, kelionių agentūrų, organizuojančių keliones į Baltijos šalis vadovai. Martyno Vainoriaus nuotr.

Pagrindiniai šios verslo misijos Klaipėdos prekybos, pramonės ir amatų rūmų partneriai Vokietijoje – Kylio, Flensburgo, Liubeko, Hamburgo pramonės ir prekybos rūmai. Pasak generalinio direktoriaus Viktoro Krolio, tai itin svarbu, žinant jų veiklos ir reputacijos „svorį“ Vokietijos ekonominiame ir verslo gyvenime: vien Hamburgo pramonės ir prekybos rūmai vienija 147 tūkst. įmonių, Liubeko pramonės ir prekybos rūmuose – 65 tūkst. narių.

Pirmąją verslo misijos dieną Vakarų Lietuvos turizmo įmonių atstovai Kylyje susitiks su Kylio, Flensburgo, Liubeko pramonės ir prekybos rūmų vadovais, turizmo srities ekspertais, Kylio pramonės ir prekybos rūmų Turizmo komiteto nariais – turizmo įmonių savininkais, turizmo agentūrų atstovais, turų į Baltijos šalis organizatoriais. Kartu numatoma aptarti tvarumo kaip turizmo veiksnio aspektus, Lietuvos pajūrio regiono galimybes turizmo srityje, pristatyti verslo misijos dalyvius, surengti individualius verslo susitikimus (B2B).

Hamburge su Vakarų Lietuvos turizmo verslo atstovais susitiks Hamburgo pramonės ir prekybos rūmų užsienio ryšių, turizmo ir prekybos skyriaus atstovai, kelionių agentūrų, organizuojančių keliones į Baltijos šalis vadovai.

Vokietijoje prie Klaipėdos prekybos, pramonės ir amatų rūmų surengtos verslo misijos prisijungs šioje šalyje reziduojantys Lietuvos diplomatai, o visą Lietuvos pajūrio turizmo potencialą padės pristatyti ir apie kelionių į pajūrį galimybes primins Klaipėdos turizmo ir kultūros informacijos centro atstovas.

Klaipėdos prekybos, pramonės ir amatų rūmai yra didžiausia verslo savivaldos organizacija Vakarų Lietuvoje, siekianti verslo plėtros Klaipėdos ir Tauragės apskrityse bei šiuo metu vienijanti 250 įmonių.

0 Comments

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

ELTA

Sutarė bendradarbiauti stiprinant energetinę infrastruktūrą Baltijos jūroje

Aštuonių Baltijos jūros valstybių energetikos ministrai ir jų atstovai pasirašė Vilniaus deklaraciją dėl bendradarbiavimo plečiant energetinę infrastruktūrą Baltijos jūroje. Ji ...
2024-04-10
Skaityti daugiau

Verslas

Turizmo verslui - galimybė gauti ES paramą

Klaipėdos prekybos, pramonės ir amatų rūmai kartu su partneriais iš Italijos, Danijos, Portugalijos ir Slovėnijos dalyvauja Europos Sąjungos (ES) finansuojamame ...
2024-04-09
Skaityti daugiau

Uostas ir jūra

Pasirašytas tarptautinis memorandumas dėl žaliojo koridoriaus

Singapūro laivybos įmonės „X-Press Feeders“ ir šešių Europos uostų, tarp kurių ir Klaipėdos uostas, vadovai penktadienį Hamburge padėjo parašus bendrame ...
2024-04-05
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This