KITAS KAMPAS sezoną baigs Palangoje

Regionas

Vienintelis Lietuvoje profesionalus improvizacijos teatras KITAS KAMPAS vasarą pasitinka žaismingu, spontanišku bei skoningu įvaizdžiu ir kviečia į paskutinius grandiozinius šio sezono improvizacijų šou „Gero juoko dozė“ Kaune ir Palangoje.

Jono Jakūno nuotr.

„Kai mylime – tai mylime visą žmogų, kai iš tikro gyvename  – tai gyvename visą gyvenimą, kai iš tikro improvizuojame  – tai improvizuojame ir scenoje, ir fotostudijoje, ir kino aikštelėje. Tad šiame įvaizdiniame klipe atsiskleidžia žaismingas improvizatorių charakteris, gyvenimiškas ritmas ir autoironija, o baltas, erdvus fonas leidžia skrieti vaizduotei, teigiamom emocijom, jausmams ir kurti ryšį“, – pranešime spaudai apie įvaizdinio klipo idėją pasakoja teatro KITAS KAMPAS meno vadovas ir aktorius Kirilas Glušajevas.

Improvizacijos teatras KITAS KAMPAS sezoną vainikuos itin griausmingai ir surengs didžiausius „Gero juoko dozės“  pasirodymus. Gegužės 24 d. aktoriai atvyks į Kauną, o pirmąjį vasaros penktadienį, birželio 3 d., žiūrovus kvies susitikti Palangoje, kur pirmą kartą surengs improvizacijų šou Palangos koncertų salėje.

„Po pandemijos suvaržymų bus itin smagu išsilaisvinti, atsipalaiduoti ir pamatyti žiūrovų šypsenas. Skambant aplodismentams stiprėja ryšys, bendrystė ir gimsta didelis, stiprus, vienybės jausmas. Gera būti kartu, gera jausti artumą ir būti kartu emocijomis, jausmais ir šypsenomis“, – sako teatro KITAS KAMPAS vadovas ir aktorius Audrius Bružas.

Aktorius Martynas Nedzinskas neslepia, kad Palanga jam jau kurį laiką asocijuojasi su nuostabia vieta „Vila komoda“, kurioje jis dažniausiai ir apsistoja bei Martyno Meidaus gaminamu dar nuostabesniu maistu.

„Kadangi esu iš Klaipėdos, tai vasara ir jūra man yra neatsietini žodžiai. Prie jūros būnu visais metų laikais, nes kiekvienas sezonas yra išskirtinis, bet daugiausia sentimentų, žinoma, kelia vasaros sezonas prie jūros. Karšta vasara, šalta jūra, sūrios trešnės, smėlėtos rankos – tai mano vasarotojo rinkinys“, – apie vasaros prisiminimus pasakoja aktorius Martynas Nedzinskas.

Bilietus į „Gero juoko dozės“ pasirodymus platina bilietai.lt.

0 Comments

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Kultūra

Klaipėdos jaunimo teatras pradeda 11 sezoną

Klaipėdos jaunimo teatras (KJT) rudenį pradeda 11-ąjį sezoną. Jame – ne tik teatro žiūrovų ir kritikų jau pamėgti spektakliai, bet ...
2023-08-25
Skaityti daugiau

Veidai

Aktorius M. Nedzinskas: „Vienas iš nuostabių dalykų Klaipėdoje yra gintaravimas Kuršių mariose"

Klaipėdoje augęs teatro ir kino aktorius Martynas Nedzinskas šiais metais ir vėl pripažintas geriausiu Lietuvoje. Kovo 27 d. jis pelnė ...
2022-04-04
Skaityti daugiau

Kultūra

"Jaunaties" spektakliai - vaikams ir suaugusiems

Į Klaipėdos Žvejų rūmus sugrįžta „Jaunatis“. Dvyliktus metus kiekvieną vasarį klaipėdiečiai kviečiami pamatyti naujausius šalies teatrų pastatymus vaikams ir (ne ...
2019-01-23
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This