Atvėrė širdis poezijai

Mums rašo

Kristina Lileikienė
2022-04-28

Komentarų: 0

Trečiadienį Klaipėdos „Vyturio“ progimnazijos bibliotekoje pirmą kartą dienos šviesą išvydo jauki poezijos popietė „Atverk širdį poezijai“.

Renginys vyko ne vien siekiant suburti bendruomenę eiliuotam žodžiui, pasidalinti savo kūryba bei tokių žinomų poetų, kaip Justinas Marcinkevičius, Salomėja Nėris, Vytautas Mačernis, Janina Degutytė ir kiti nesenstančia ir laiko patikrinta poezija, bet ir įgavo didelę prasmę, švenčiant Nacionalinę bibliotekų savaitę.

Organizatorių nuotr.

Popietėje dalyvavo vyriausi progimnazijos mokiniai – aštuntokai, mokinių tėvai – Daiva Girdvainienė bei Bronius Ūselis.

Susirinkusiuosius pradžiugino ir progimnazijos antrokė Akvilina Girdvainytė, atvėrusi kelią nepabūgti ir jauniesiems progimnazijos mokiniams. Į popietę visus palydėjo Klaipėdos „Vyturio“ progimnazijos direktorė Inga Bagdonienė, įkvepiančiai pradėjusi renginį trumpa sveikinimo kalba.

Taip pat atvyko ir svečias, Klaipėdos „Gedminų“ progimnazijos lietuvių kalbos ir literatūros mokytojas metodininkas bei karjeros projektavimo magistras Robertas Ivanauskas, kuris pristatė savo poezijos knygą bei pasidalino eilėmis.

Nuoširdžiai dėkojame visiems dalyviams, kurie palaikė renginio idėją, nepabūgo pasidalinti poezijos žodžiu ir įkvėpė nesustoti.

Viliamės, kad tai tik pradžia nuostabių, dar tik laukiančių, poezijos popiečių. Iš mažų plunksnų užauga didžiuliai sparnai, šito linkime ir šiam, mus visus pakylėjusiam renginiui – „Atverk širdį poezijai“.

0 Comments

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Sportas

Nepriklausomybės dienai - moksleivių 3x3 krepšinio turnyras

Ketvirtadienį Klaipėdos „Versmės“ progimnazijoje įvyko 3×3 krepšinio turnyras, skirtas Lietuvos nepriklausomybės atkūrimo dienai paminėti. Neseniai atnaujiną mokyklos sporto salę užplūdo ...
2024-03-08
Skaityti daugiau

Transportas

Vienos krypties eismo Laukininkų gatvėje kol kas nebus

„Dar anksti priimti drastišką sprendimą”, – taip į Klaipėdos „Vyturio“ progimnazijos prašymą Laukininkų gatvės 32-48 namų kiemuose organizuoti transporto eismą ...
2023-09-21
Skaityti daugiau

Mums rašo

„Kokybės krepšelis“– individualios mokinio pažangos link

2021 metais Klaipėdos „Vyturio“ progimnazija įsitraukė į Europos socialinio fondo lėšomis finansuojamą projektą „Kokybės krepšelis“. Šiuo projektu siekiama diegiant inovatyvią ...
2023-06-21
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This