„Kilo Health“ nori plėsti komandą Klaipėdoje

Verslas

Sveikatos technologijų srityje dirbanti įmonė „Kilo Health“ siekia plėsti komandą Klaipėdoje ir gegužės 9 d. kartu su projekto „Klaipėda – Europos jaunimo sostinė 2021“ atstovais organizuoja renginį, kuriame pristatys karjeros galimybes.

Renginyje bus pristatomos darbo pozicijos, įmonės akademija, kurioje trūkstant patirties galima pasisemti žinių ir sėkmingai prisijungti prie komandos, taip pat „Kilo Health“ kuriami sveikatos priežiūrai skirti produktai.

„Gyvenimas Klaipėdoje suteikia tobulą darbo ir poilsio balansą, bet dabar šiame mieste labai trūksta paties svarbiausio komponento – žmonių. Daugiau gyventojų atsiras tik tada, jeigu žmonės matys čia ir darbo, ir ilgalaikės karjeros augimo perspektyvas. Aš pats kilęs iš Klaipėdos, tad labai norisi ir pačiam prisidėti prie uostamiesčio progreso, modernaus miesto kūrimo“, – pranešime cituojamas „Kilo Health“ vadovas Tadas Burgaila.

Anot jo, „Kilo Health“ sieks šiais metais sudaryti galimybę 100 savo kolegų dirbti Klaipėdoje. Taip pat svarstoma atidaryti dar vieną biurą. Šiuo metu įmonė uostamiestyje yra įsikūrusi bendradarbystės erdvėje „Light house“.

Renginys vyks gegužės 9 d. 15 val. Daugiau informacijos bei registracijos nuorodą galima rasti čia.

0 Comments

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Politika, Svarbu

Žinomi klaipėdiečiai ragina kandidatuoti į merus

Atrodo, kad Klaipėdoje atsiranda nauja tradicija, kai kai kurie daugiau ar mažiau žinomi klaipėdiečiai artėjant savivaldos rinkimams laišku kreipiasi į ...
2022-09-02
Skaityti daugiau

Verslas

„Švyturio“ alaus daryklą sieks paversti pajūrio Silicio slėniu

„Tech Zity“ ketina sujudinti startuolių rinką Klaipėdoje – į buvusią alaus daryklos teritoriją investuojama 10 mln. Eur. Istorinėje vietoje, išsaugant jos ...
2021-09-27
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This