Vogto dyzelino realizuoti nespėjo

Regionas

Policija praneša, kad penktadienį Klaipėdos rajone užfiksuotos trys dyzelinio vagystės buvo išaiškintos dar iki nukentėjusieji parašė pareiškimus.

Penktadienį, apie 7.24 val. buvo pranešta, kad iš įmonei priklausančios savaeigės gręžimo mašinos SR35T, stovėjusios neaptvertoje statybų aikštelėje Radailiuose, buvo pavogta apie 230 litrų dyzelinio kuro. Žala – apie 420 eurų. Iš kitai įmonei priklausančios šiame kaime stovėjusio ekskavatoriaus JCB buvo pavogta apie 150 l dyzelinio kuro ir sugadintas kuro bako dangtelis. Žala įvertinta 460 eurų.

O Trušelių kaime iš įmonėms priklausančių dviejų ekskavatorių, stovėjusių statybos objekte, kuro bakų pavogta buvo 350 l dyzelinio kuro ir keturios talpos, kuriose buvo dar apie 120 l dyzelino.

Anot policijos, tai buvo ne pirmos kuro vagystės, įvykdytos Klaipėdos rajone per pastaruosius du mėnesius. Jas aiškindamiesi pareigūnai penktadienį paryčiais Mazūriškių kaime, miškelyje prie vandens telkinio, sulaikė du 34-erių ir 43-iejų metų amžiaus vyrus. Prie jų buvo rasta apie 700 l galimai vogto dyzelinio kuro. Vyrai sulaikyti ir uždaryti į areštinę.

Anksčiau už panašaus pobūdžio nusikaltimus teistiems vyras pareikšti įtarimai dėl septynių kuro vagysčių, įvykdytų Klaipėdos rajone.
Griežčiausia įtariamiesiems gresianti bausmė yra iki trejų metų nelaisvės.

0 Comments

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Kriminalai ir nelaimės

Užderėjo sprogmenų

Priešgaisrinės apsaugos departamentas pranešė, kad pirmadienį Klaipėdoje ir šalia jos buvo rasta sprogmenų. Pirmo tokio pranešimo buvo sulaukta 16.40 val. ...
2024-04-09
Skaityti daugiau

Kriminalai ir nelaimės

Dėl vagystės sulaikyti du nepilnamečiai ir vienas mažametis

Per praėjusią parą Klaipėdoje užfiksuotos net trys vagystės. Sulaikyti trys įtariamieji nepilnamečiai, du iš jų atsidūrė areštinėje. Ketvirtadienį apie 11 ...
2024-01-05
Skaityti daugiau

Kriminalai ir nelaimės

Sulaikyti jaunuoliai, įtariami vogę degalus bei pagrobę du automobilius

Klaipėdos miesto bei Klaipėdos rajono policijos pareigūnai praneša nustatę du jaunus įtariamuosius – 20-ties ir 19-os metų, kurie galėjo įvykdyti ...
2023-12-22
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This