Kalotėje – specializuota terasų parduotuvė

Verslas

Bendrovė „MDS terasos“ Kalotėje, Šalteikių gatvėje, įkūrė specializuotą prekių terasoms parduotuvę.

„MDS terasos“ vadovas Tomas Sakalauskas teigia, jog visada yra pirkėjų, kurie nori prekes pamatyti gyvai, jas pačiupinėti, pasikonsultuoti su čia dirbančiu profesionalu, palyginti produktų atspalvius ir išsirinkti tinkamiausią.

„Fizinę parduotuvę Klaipėdoje įrengėme „show-room“ principu, norėdami sudaryti sąlygas terasų savininkams kuo labiau susipažinti su mūsų produkcija. Turime įrengę demonstracinę terasinių lentų sienelę su įvairiais medienos alyvos atspalviais, tad pirkėjai gali gyvai pamatyti kaip tam tikra alyvos spalva atrodys ant pasirinktos medienos lentų”, – pranešime cituojamas T. Sakalauskas.

Šioje parduotuvėje taip pat galima rasti įvairių tipų sraigtinių polių terasos pamatams įrengti, specialios montavimo įrangos, kurią galima ne tik įsigyti, bet ir išsinuomoti, įvairios medienos lentų, lauko dailylenčių, tvirtinimo elementų, alyvos.

0 Comments

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Politikų tribūna

„Klaipėdos opozicija kaip niekad stipri“

Klaipėdos miesto savivaldybės tarybos opozicija, kurią sudaro Tėvynės sąjungos-Lietuvos krikščionių demokratų ir Liberalų sąjūdžio frakcijos, parengė veiksmų programą, kurios paskirtis ...
2023-11-27
Skaityti daugiau

Regionas, Svarbu

„Naujoji Kalotė“ teršė aplinką neišvalytomis nuotekomis

Beveik pusšimtį narių turinti gyvenamųjų namų savininkų bendrija „Naujoji Kalotė“ teršė aplinką tinkamai neišvalytomis nuotekomis ir už tai sulaukė finansinės ...
2023-10-30
Skaityti daugiau

Kriminalai ir nelaimės, Svarbu

13-metis vairavo lyg Holivudo filmuose (atnaujinta vaizdo medžiaga)

Nepilnamečių pilnas automobilis, prie kurio vairo buvo 13-metis, tik laimingo atsitiktinumo dėka nesukėlė kitiems eismo dalyviams rimtų pasekmių, o jo ...
2023-10-24
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This