Klemiškės gatvėje – naujų gyvenamųjų būstų bumas

Verslas

Rekonstrukcijos sulaukusi Klemiškės gatvė, jungianti Palangos – Šilutės magistralę su Joniškės gatve, tarsi magnetas traukia gyvenamojo būsto statybas.

Projektuotojų vizualizacija

Dar prieš keletą metų aplink ją plytėję tušti laukai šiandien yra intensyviai užstatomi ir panašėja į miestą. Statytojas UAB „Eko žaliavos” ir projektuotoja UAB „Projektas tau” šiuo metu informuoja visuomenę apie blokuotų gyvenamosios paskirties (vieno buto) pastatų, Klemiškės g. 40, statybos projektinius pasiūlymus ir būsimą viešą jų svarstymą.

Projektuotojų vizualizacija

Viešasis svarstymas įvyks birželio 13 dieną, 15.30 val., nuotoliniu būdu.

Projektuojami pastatai bus statomi detaliuoju planu suplanuotoje teritorijoje. Šioje teritorijoje yra visa reikiama inžinerinė infrastruktūra – vandentiekio tinklai, buitinių nuotekų tinklai, lietaus nuotekų tinklai, elektros tinklai, dujotiekio tinklai, gatvės. 

Privažiavimas prie projektuojamų pastatų statybos sklypo numatomas esamomis gatvėmis. Mažiausias automobilių stovėjimo vietų skaičius pagal šio techninio projekto sprendinius yra trisdešimt šešios stovėjimo vietos, tiek jų ir suprojektuota sklypo ribose.

Blokuoti gyvenamosios paskirties (vieno buto) pastatai bus dviejų aukštų. Pastatuose projektuojami būstai su 2-3 kambariais, virtuvėmis, dviem sanitariniais mazgais. Pastatų sienos bus dengtos rusvomis keraminėmis apdailinėmis plytelėmis.

„Atvira Klaipėda” jau rašė, kad Klaipėdos savivaldybė šiemet pasirašė 2,5 milijonų vertės Klemiškės gatvės rekonstravimo sutartį su bendrove „YIT Lietuva“. Bus atnaujinta gatvės kelio danga, įrengti pėsčiųjų ir dviračių takai, autobusų stotelės, apšvietimas, paviršinių nuotekų surinkimo tinklai. Rekonstrukcijos darbus planuojama užbaigti iki 2023 metų gegužės mėnesio.

3 Comments

  1. PAGALVOJAU, KAD MODERNŲ TVARTELĮ KIAULEMS SURENTĖ. DASIGYVENOM...

    .

    Reply
  2. Anonimas

    Projektas, kurį atliko įmonė neturinti architekto. Įdomiau, kodėl ir už kokius nuopelnus, savivaldybės administracija leidžia viešinti projektinius pasiūlymus, parengtus asmens, kuris neturi privalomos architekto kvalifikacijos. Kaip sakė vienas valsybėje žinomas asmuo , ir kas galėtų paneigti…

    Reply
  3. Gyventojas

    Kazkaip nesinoretu gyventi fermoje, nutolusiai viena nuo kitos per kelis metrus, bet kam tai idomu, svarbu kuo daugiau kvadratu…

    Reply

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Miestas, Svarbu

Papildomi susitarimai pinigams įsisavinti - nuolatinė praktika

Vien ką tik pasibaigusį gruodžio mėnesį Klaipėdos miesto savivaldybė pasirašė daugiau nei dešimtį papildomų susitarimų prie pradinių sutarčių su savo ...
2024-01-03
Skaityti daugiau

Miestas

Klemiškės gatvės rekonstrukcija pabrango per 600 tūkst. eurų

Dėl paskutinio pabrangimo su Klemiškės gatvės rangovu bus susitarta spalio 18 d., nors rekonstrukcija praktiškai buvo jau buvo pasibaigusi. Iš viso ...
2023-11-07
Skaityti daugiau

Miestas

Asfaltuoti visiems Klaipėdos žvyrkeliams gali prireikti per 60 mln. eurų

Klaipėdos miesto žvyruotų gatvių dangų remonto darbams per trejus metus savivaldybė suplanavo išleisti iki 504 tūkst. eurų. Nors vienas iš naujai ...
2023-10-03
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This