Palangoje Vilniaus Šv. Kristoforo kamerinis orkestras su Justinu Lapatinsku atliks Frank Sinatros dainas

Regionas

Birželio 11 d. sostinės Šv. Kristoforo orkestras Vakarų Lietuvos muzikos gerbėjus kviečia į Palangą. Kurorto salėje bus pristatytas išskirtinis muzikinis projektas „Gražiausios Frank Sinatra dainos naujai”, kurį surengs orkestro kolektyvas ir solistas Justinas Lapatinskas.

Gražiausias F. Sintros dainas naujam gyvenimui prikels Vilniaus Šv. Kristoforo kamerinis orkestras, menovadovas ir vyr. dirigentas M. Barkauskas, J. Lapatinskas (vokalas), Chris Rubens (gitara), Povilas Jaraminas (fortepijonas) ir Andrius Balevičius (mušamieji).

Amerikiečių pokario muzikos legenda Frank Sinatra – žmogus, kurį žino visi. Jo vokalas, paprastos ir tuo pačiu genialios dainos yra neatsiejama pasaulio kultūros lobyno dalis, epochos simbolis ir iki šiol yra grojamos radijo stotyse ar melomanų ausinukuose.

Šį kartą panašiu Frank Sinatra balsu uždainuos jaunas, talentingas dainininkas J. Lapatinskas. Dainininkas scenoje pasirodys drauge su Vilniaus Šv. Kristoforo kameriniu orkestru, kuriam diriguos jo vyriausias dirigentas bei meno vadovas Modestas Barkauskas. Naujo stiliaus F. Sinatros hitų aranžuotes sukūrė Tomas Petrikis.

Šv. Kristoforo kamerinis orkestras Palangos estradoje koncertuos pirmą kartą. Tai universalus kolektyvas, savo repertuare turintis labai plačią programų skalę – nuo barokinės iki šiuolaikinės ir pramoginės muzikos. Šalia rimtosios muzikos koncertų orkestras yra paruošęs bendrų pramoginės muzikos projektų su grupėmis Colours of Bubbles, Okean Elzy (UKR), 4 Tango, Subtilu-Z, solistais E. Sašenko, R. Ščiogolevaite, E. Giminezu, V. Genyte, I. Zasimauskaite, L. Mikalausku ir kt. Su gitaristu T. Varnagiriu pristatė išskirtinį projektą „Vivaldi in rock” ir kt.

0 Comments

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Regionas

Palangoje skambės Stasio Povilaičio šlageriai

Stasio Povailaičio dainos grįžta į Palangą. Su naujomis garsiausių kūrinių aranžuotėmis tikro garso koncerte kviečia susitikti lietuviškos muzikos žvaigždynas. Liepos ...
2023-07-25
Skaityti daugiau

Kultūra

„Eglę žalčių karalienę“ rodys Poznanėje

Lapkričio 23 dieną Poznanės (Lenkija) publika susipažins su Klaipėdos valstybinio muzikinio teatro šokio spektakliu „Eglė žalčių karalienė“, kurį režisavo choreografas ...
2022-11-11
Skaityti daugiau

Ką pasakoja archyvas, Svarbu

Ligoninė - remontuojamose patalpose ir be personalo

1949-aisiais sugalvota atlikti revizija atskleidė, kad prasidėjus ketvirtajam sovietinės Klaipėdos epochos mėnesiui miesto ligoninė buvo atidaryta visai neplanuotai, dar remontuojamose ...
2022-06-11
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This