Parodų rūmuose – eksperimentinės popmuzikos duetas ,,Northwest“

Kultūra

Klaipėdos kultūrų komunikacijų centro (KKKC) Parodų rūmuose birželio 4 d., šeštadienį, 19 val., klaipėdiečiai ir miesto svečiai kviečiami vasarą pradėti su eksperimentinės popmuzikos duetu ,,Northwest“.

Atlikėjai nežada įprastos formos koncerto: čia nerasite vieno muzikinio žanro, nuoseklios programos, o tik visapusiškai įtraukiančią patirtį, kuri, pasak kūrėjų, klausytojams primins hipnozę. Muzikinių stilių dermė nuneš ypač toli: nuo šiuolaikinės klasikos, avangardinės elektronikos iki eksperimentinio pop ir trip-hop. Ispanų multiinstrumentalistas, kompozitorius ir prodiuseris Ignacio Simón bei vizualiojo meno kūrėja, prodiuserė ir dainininkė Mariuca García-Lomas pasirodymo metu sujungs šokį, muziką ir vaizduojamuosius menus.

Grupė „Northwest“ buvo įkurta 2015 m. pabaigoje ir nuo tada tapo vienu įdomiausių muzikinių projektų Europos pogrindžio scenoje. Jų muzika buvo apibūdinama kaip madinga ir novatoriška, o skambesys – kinematografiškas ir lengvas. Ignacio Simón ir Mariuca García-Lomas bendradarbiauja su vizualiojo meno kūrėjais, šokėjais ir mados dizaineriais tam, kad jų pasirodymai taptų dar įspūdingesni.

2019 m. muzikinis duetas išleido du debiutinius albumus: „I“ ir „II“ , kurie sulaukė kritikų pripažinimo. Abu albumai buvo sukurti savarankiškai ir įrašyti skirtingose ​​JK, Prancūzijos ir Ispanijos vietose: nuo įrašų studijos Londono universitete iki senos bažnyčios Anglijos kaime.

„Northwest“ nuolat koncertuoja Europoje ir jų gyvus pasirodymus jau išvydo Londonas, Paryžius, Berlynas, Amsterdamas, Maskva, Praha, Bratislava, Varšuva, Ryga, Vilnius, Madridas, Portas, Briuselis, Novi Sadas ir Neapolis.

Po aštuoniolikos mėnesių gastrolių pertraukos muzikinis duetas sugrįžta į scenas tam, kad skleistų savo unikalią ir kvapą gniaužiančią energiją visame pasaulyje.

Bilietai parduodami prieš koncertą, kaina – 5 eurai.

Ikimokyklinio amžiaus vaikams, moksleiviams, studentams, senjorams bei turintiems negalią, pateikusiems tai įrodantį dokumentą, taikoma 50 proc. nuolaida. Su įsigytu bilietu bus galima nemokamai apžiūrėti ir šiuo metu Parodų rūmuose veikiančias parodas.

0 Comments

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Kultūra

Parodų rūmuose - „Vandens veidas“

Kovo 28-ąją, ketvirtadienį, 18 val., Klaipėdos kultūrų komunikacijų centro (KKKC) Parodų rūmuose (Didžioji Vandens g. 2) bus atidaroma Kristinos Ališauskaitės ...
2024-03-25
Skaityti daugiau

Kultūra

Parodų rūmuose - paroda „NElaimingų Naujųjų metų!“

Vasario 23-iąją, 17.30 val., Klaipėdos kultūrų komunikacijų centro Parodų rūmuose (Didžioji Vandens g. 2) bus atidaroma Yevhen Titov (Євген Тiтов) ...
2024-02-22
Skaityti daugiau

Kultūra

Parodų rūmuose - Ukrainos menininkų darbai

Vasario 23-iąją, penktadienį, 17.30 val., Klaipėdos kultūrų komunikacijų centro Parodų rūmuose (Didžioji Vandens g. 2) bus atidaroma tarpdisciplininė aštuonių šiuolaikinių ...
2024-02-20
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This