Sukūrė itin mažą bevielio ryšio modulį

Verslas

Klaipėdoje įsikūrusi MB Inovatorius skelbia, jog sukūrė bene mažiausią bevielio ryšio modulį, kurio dydis tėra tik 8 x 9 mm. Iki šiol mažiausiu tokiu įrengimu buvo laikomas Taivano įmonės „Blkbox” modulis „BB-E01P”, kurio dydis 10 x 14 mm.

„Šis mažas modulis bus integruojamas kartu su įvairia elektronika tokia kaip valdikliai, jutikliai ir ekranai. Ši integracija leis sukurti naujos kartos švietimo įrankius, kurie savyje turės ne tik „smegenis”, bet ir visą programinę įrangą. Atitinkamai supažindinti moksleivius su programavimu, elektronika ir inžinerija mokytojui nesukels jokių kliūčių, nes tokius išmanius modulius tereikės tik įjungti”, – teigiama pranešime.

„Švietimo srityje trūksta inovacijų ir permainų. Viską bandomą užkišti programavimu, o apie labiau kūrybiškas sritis kaip elektroniką ir inžineriją pamirštama. Visas progresas stoja ties „LEGO”, – teigia Edgaras Janušauskas, MB Inovatorius vadovas.

0 Comments

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Veidai

Edgaras Janušauskas: „3D spausdintuvas - kaip Šriodingerio katė“

Klaipėdos kultūrų komunikacijų centro (KKKC) Meno kiemą neseniai praturtino rezidento Edgaro Janušausko suprojektuotas bei atspausdintas lietvamzdis. E. Janušauskas, naudodamas modernią ...
2023-08-01
Skaityti daugiau

Kultūra

KKKC Meno kiemo dirbtuvėse – trys nauji rezidentai

Klaipėdos kultūrų komunikacijų centre (KKKC) prasidėjo šių metų Meno kiemo dirbtuvių rezidencijų programa. Visus metus trys grafikos, tapybos, fotografijos, dizaino, ...
2023-03-31
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This