Turkijoje moksleiviai mokėsi pilotuoti droną

Mums rašo

Saulius Rudelis
2022-06-03

Komentarų: 0

Programos „Erasmus+” 2 pagrindinio veiksmo bendrojo ugdymo sektoriaus mokyklų mainų partnerysčių projekte „Occupy the  future“ dalyvaujantys mokiniai gegužės 23-27 dienomis dalyvavo penktoje tarptautinės programos mokymo(si) veikloje, kurios metu mokiniai iš Klaipėdos Gedminų progimnazijos svečiavosi Turkijoje (Aydin), Ozel Ege Atabey Ortakulu mokykloje.

Šios mokymo(si) veiklos pagrindinis tikslas – supažindinti projekto dalyvius su drono piloto profesija. Mokiniams buvo pristatyta šios profesijos darbo ypatumai ir specifika.

Projekto dalyviai buvo susiskirstyti į tarptautines darbo grupes, kuriose visą savaitę kartu dirbo pasitelkdami savo kūrybiškumą ir jau įgytas žinias.

Moksleiviai dalyvavo paskaitoje apie drono pilotavimą, sudėtį ir kitus profesijos privalumus bei trūkumus, vėliau išbandė pilotuoti droną.

Be to, mokiniai turėjo laiko pamatyti Aydino, Afrodisijos ir Pamukalės miestus, aplankė istorinį miestą Ephesus ir Mergelės Marijos namą.

Šis projektas mokiniams ir mokytojams suteikė galimybę tobulėti, pasidalinti patirtimi, atrasti naujų dalykų ir paliko begalę įspūdžių.   

0 Comments

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Sportas

Nepriklausomybės dienai - moksleivių 3x3 krepšinio turnyras

Ketvirtadienį Klaipėdos „Versmės“ progimnazijoje įvyko 3×3 krepšinio turnyras, skirtas Lietuvos nepriklausomybės atkūrimo dienai paminėti. Neseniai atnaujiną mokyklos sporto salę užplūdo ...
2024-03-08
Skaityti daugiau

Fotoreportažai, Švietimas

Švietimo įstaigų projektų mugėje - ir svečiai iš Prancūzijos

Nors šią savaitę prasidėjo moksleivių pavasario atostogos, antradienį nuo pat ryto Klaipėdos Gedminų progimnazijos koridoriai buvo sklidini šurmulio, girdėjosi tranki ...
2024-02-20
Skaityti daugiau

Sportas

Mero taurė - geriausiems moksleiviams

Vytauto Didžiojo gimnazijoje iškilmingai pagerbti Klaipėdos miesto mokinių 2022-2023 mokslo metų „Mero taurės“ sporto žaidynių nugalėtojai. Apdovanojimus sportiškiausioms mūsų miesto ...
2023-10-11
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This