Buvusiam klaipėdiečiui – padėka iš Ukrainos prezidento rankų

Veidai

Ukrainos prezidentas Volodymyras Zelenskis penktadienį padėkomis apdovanojo tuos užsienio diplomatus ir tarnautojus kurie, nepabūgę Rusijos invazijos, nuo pat karo pradžios liko Kijeve ir šiuo metu toliau eina savo pareigas.

Tarp apdovanotųjų – ir iš Klaipėdos kilęs arkivyskupas, šiuo metu popiežiaus Apaštalinio Nuncijaus pareigas Ukrainoje vykdantis Visvaldas Kulbokas.

Įteikdamas apdovanojimus V. Zelenskis teigė nuoširdžiai dėkojantis visiems, kurie sunkiu Ukrainai metu nuo jos nenusisuko ir liko su ukrainiečių tauta Kijeve – „mūsų širdyje”.

Padėkos įteiktos šalia dar 1011 metais pastatyto žymiojo Kijevo Sofijos soboro – į UNESCO pasaulio paveldą įtrauktos ukrainiečių šventovės.

Daugiau – čia.

1 Comment

  1. Ačiū

    Sveikatos Tau Visvaldai, šioje misijoje !

    Reply

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Mums rašo

Protauti būtina

Žmogų dažnai vadiname neteisingai. Jį, kaip rūšį, vadovėliai aprašo kaip mąstančią būtybę. Ar iš tikro visuomet taip yra? Palyginimui galima ...
2024-01-09
Skaityti daugiau

Nuomonės

Virš Ukrainos - tamsesni debesys

Kad ir kaip būtų gaila beigi apmaudu, tačiau rodos, kad šių metų pradžioje Čekijos prezidento Petro Pavelo (prieš tai jis ...
2023-10-05
Skaityti daugiau

Nuomonės

Pleištas tarp Kyjivo ir Varšuvos

Keletą mėnesių tvyrojusi įtampa tarp Lenkijos ir Ukrainos valdžių virto nebejuokingu diplomatiniu konfliktu, kuriame dalyvavo aukščiausi dviejų šalių, vadinusių save ...
2023-09-21
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This