Adomo Brako dailės mokykla kviečia kurti kartu

Švietimas

Birželio 9-ąją, ketvirtadienį, nuo 14 iki 17 val. Ąžuolų giraitės parke Adomo Brako dailės mokyklos mokytojai, dailininkai – profesionalai, kviečia kurti kartu. Taip pat kviečiama į ekskursiją po Adomo Brako dailės mokyklą ir Rumpiškės dvarą.

Mokykla jau daugiau nei 50 metų moko jaunuosius klaipėdiečius meno paslapčių, įgyvendina edukacinius projektus, akcijas. Miestui švenčiant 770 metų jubiliejų, mokyklos bendruomenės dovana – akcija „Su Klaipėdos mūza“. Jos metu bus bendraujama spalvomis, linijomis, formomis ir gera nuotaika.

Adomo Brako dailės mokyklos mokytojai savo pamokas perkels į Ąžuolų parko erdvę ir kviečia visus klaipėdiečius bei miesto svečius prisijungti prie atvirų dailės veiklų gamtoje. Galėsite laisvai kurti, lieti akvarele bei išbandyti grafikos technikas.

Klaipėdiečiai bei miesto svečiai taip pat galės pasivaikščioti po Adomo Brako dailės mokyklą ir Rumpiškės dvarą. Mokykla garsėja tuo, kad čia nuolat atnaujinamos mokinių ir profesionalių dailininkų parodos. Šiuo metų vyksta 2021-2022 m. m. baigiamųjų (diplominių) darbų paroda bei mokytojos Rimos Baukaitės kūrybinių darbų paroda „Tik akimirka“, taip pat taip pat veikia profesionalių dailininkų, buvusių mokytojų, darbų galerija, kurioje eksponuojami dovanoti autorių kūriniai.

Ekskursijų pradžia 14, 15 ir 16 val. Įėjimas į mokyklą nuo Paryžiaus Komunos gatvės pusės. Dailės užsiėmimai vyks tarp Adomo Brako dailės mokyklos ir Ąžuolų giraitės parko tvenkinio nuo 14 iki 17 val.

0 Comments

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Miestas

Savivaldybė: potvynių Ąžuolyno giraitėje nebeturėtų būti

Klaipėdos savivaldybė praneša, kad Ąžuolyno giraitę sėmęs vanduo pamažu senka. Tuo metu vandens apsemtu stadionu Statybininkų prospekte savivaldybė teigia negalinti ...
2022-02-07
Skaityti daugiau

Miestas, Svarbu

Milijoninės vertės projektui - pašaipos

2,63 mln. eurų atsiėję vadinamosios Ąžuolyno giraitės sutvarkymo darbai šiomis dienomis tapo pajuokos objektu – šalia tvenkinio esantys suoliukai skęsta ...
2022-02-03
Skaityti daugiau

Miestas, Svarbu

Ąžuolų giraitėje - pušų šalinimo metas

Šiemet sutvarkytoje Ąžuolų giraitėje, kurioje neprigijo apie 100 pernai rudenį sodintų kalnapušių, bus atsodintos ne tik pušys, bet ir beržai ...
2021-07-13
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This