Klaipėdoje lankysis Europos įmonių tinklo jūrinio sektoriaus partneriai

Verslas

Birželio 8–9 dienos uostamiestyje Klaipėdos prekybos, pramonės ir amatų rūmų kvietimu lankysis Europos įmonių tinklo (Enterprise Europe Network) jūrinio sektoriaus partneriai iš užsienio verslui atstovaujančių organizacijų.

Europos įmonių tinklas yra didžiausias verslo paramos tinklas, įsteigtas Europos Komisijos iniciatyva ir vienijantis beveik 600 organizacijų iš daugiau kaip 60 šalių. Į tinklą susijungusios organizacijos teikia paslaugas smulkiam ir vidutiniam verslui, kurių tikslas – padėti įmonėms plėtoti verslą, išeinant į tarptautines rinkas. Tinkle yra įkurta 17 grupių, kurios specializuojasi skirtinguose verslo sektoriuose. Viena iš jų – jūrinio sektoriaus grupė, kuri jungia 30 specialistų iš daugiau kaip 20 šalių.

Dvi dienas truksiančiame renginyje Klaipėdos prekybos, pramonės ir amatų rūmų partneriai, Europos įmonių tinklo ekspertai iš Danijos, Vokietijos, Suomijos, Lenkijos, Portugalijos ir Bulgarijos lankysis Klaipėdos valstybinio jūrų uosto direkcijoje, kurioje generalinis direktorius Algis Latakas svečiams pristatys Lietuvos jūrinio sektoriaus ir Klaipėdos uosto veiklą, plėtros projektus konkurencingumui didinti. Su miestu ir uostu svečiai susipažins iš uosto akvatorijos pusės.

Pagrindinis pirmą kartą po dviejų pandemijos metų vykstančio jūrinio sektoriaus partnerių susitikimo tikslas aptarti jūrinio verslo problemas ir iššūkius, su kuriais susiduriama skirtingose Europos šalyse.

Birželio 9 d. vyks individualūs susitikimai (B2B), kurių metu bus galimybė pristatyti savo įmonės veiklą, užmegzti kontaktą, kuris padės rasti naujų verslo ryšių užsienio šalyse. Susitikimuose kviečiami dalyvauti ir Klaipėdos prekybos, pramonės ir amatų rūmų nariai, kurie dirba jūrinio verslo srityje. Nuotoliniuose susitikimuose dalyvaus 20 Europos įmonių tinklo ekspertų.

Klaipėdos prekybos, pramonės ir amatų rūmai – didžiausia verslo savivaldos organizacija Vakarų Lietuvoje, siekianti verslo plėtros Klaipėdos ir Tauragės apskrityse bei šiuo metu vienijanti 250 įmonių.

0 Comments

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Verslas

Turizmo verslui - galimybė gauti ES paramą

Klaipėdos prekybos, pramonės ir amatų rūmai kartu su partneriais iš Italijos, Danijos, Portugalijos ir Slovėnijos dalyvauja Europos Sąjungos (ES) finansuojamame ...
2024-04-09
Skaityti daugiau

Verslas

Vyks konferencija verslui tvarumo tema

Ketvirtadienį, kovo 7 d., nuo 10 val. Klaipėdos prekybos, pramonės ir amatų rūmai ir juose veikiantis Europos įmonių tinklas (Enterprise ...
2024-03-06
Skaityti daugiau

Politika, Svarbu

Arūno Tumos demaršas: siūlo atmesti „pagalvės mokestį”

Klaipėdos miesto tarybos narys Arūnas Tuma, pripažindamas, kad jis pats yra suinteresuotas, pirmadienį vykusio Miesto plėtros ir strateginio planavimo komiteto ...
2024-02-19
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This