„Decathlon“ atidarys jau šį mėnesį

Verslas

Nekilnojamojo turto plėtros bendrovė „Galio Group“ skelbia baigusi „Decathlon“ parduotuvės statybas Klaipėdoje, Baltijos prospekte, o per ateinantį pusmetį žada pastatyti „stock-office“ komercinių pastatų komplekso „STOCK-O“ pirmąjį etapą.

Prancūzijos sporto reikmenų parduotuvių tinklas „Decathlon“ sutartį dėl parduotuvės statybos Klaipėdoje su „Galio Group“ pasirašė praėjusių metų pabaigoje, investicijos į šį projektą siekė 4 mln. eurų be PVM.

Baltijos pr. 26A pastatyta parduotuvė yra apie 2,8 tūkst. kv. m ploto, A+ energinio efektyvumo klasės. Šalia įrengta automobilių stovėjimo aikštelė ir visiems miestiečiams atvira krepšinio lauko aikštelė.

„Klaipėdoje pastatyta parduotuvė yra viena išskirtinių „Decathlon“ tinkle, kuriame visos parduotuvės paprastai statomos pagal griežtą vieningą tinklo standartą. Klaipėdos miesto savivaldybės pageidavimu, „Decathlon“ padarė retą išimtį – šio pastato apdailai panaudoti klinkerio plytų intarpai, kad parduotuvė harmoningai derėtų prie Klaipėdos miestui būdingo kolorito ir estetikos“, – pranešime cituojamas Aurimas Martinkėnas, „Galio Group“ NT projektų direktorius.

„Decathlon“ statybas įgyvendino statybų bendrovė „Baltijos pašvaistė“. Teigiama, kad parduotuvė duris atvers šio mėnesio viduryje.

Šalia „Decathlon“ parduotuvės „Galio Group“ plėtoja dar vieną projektą – vadinamųjų „stock-office“ komercinių pastatų kompleksą „STOCK-O“. Tai daugiafunkcių komercinių pastatų kompleksas, leidžiantis mažoms ir vidutinio dydžio įmonėms suderinti biuro patalpas su sandėliavimo, prekybos arba gamybos patalpomis.

„STOCK-O“ kompleksą sudarys per 30 turtinių vienetų, sujungtų trijuose A+ energinio efektyvumo klasės komerciniuose pastatuose. Bendras „STOCK-O“ komplekso plotas – apie 9 000 kv. m.

„Daugiafunkciniai, vieno ir dviejų aukštų, iki 375 kv. m ploto komerciniai pastatai – mes juos vadiname verslo kotedžais – yra patogus sprendimas nedideliems verslams. Tokios patalpos gali būti naudojamos kaip biuras ir e-parduotuvės prekių išdavimo punktas ar gamybos patalpos, taip pat sandėlis ir ekspozicijų salė. Tai leidžia sutelkti veiklą vienoje vietoje, kartu turėti modernias, ekonomiškas darbo erdves patogias tiek darbuotojams, tiek klientams, – sako A. Martinkėnas.

Šiuo metu statomas pirmasis „STOCK-O“ etapas, kurį įgyvendina bendrovė „Baltijos pašvaistė“ – planuojama, jog šiemet rudenį bus pastatyta 11 turtinių vienetų modernių komercinių patalpų, kurių plotas sieks po 300-375 kv. m. ir iš viso sudarys beveik 4 000 kv. m. „Galio Group“ investicijos į pirmąjį „STOCK-O“ projekto etapą sieks apie 7 mln. eurų.

0 Comments

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Kriminalai ir nelaimės

Išpuoliai prieš trispalves tęsiasi

Policija pranešė, kad naktį į pirmadienį, apie 1.50 val., Klaipėdoje, prie Baltijos pr. 36-ojo namo, ant šaligatvio rasta valstybės vėliava. ...
2024-03-11
Skaityti daugiau

Kriminalai ir nelaimės

Pavogęs automobilį toli nenuvažiavo

Antradienį, apie 14.27 val., policija gavo pranešimą, kad Klaipėdoje, Baltijos pr., iš stovėjimo aikštelės dingo 3000 eurų vertės automobilis „VW ...
2024-03-06
Skaityti daugiau

Kriminalai ir nelaimės

Nepilnametei neišsigandus plėšiko, jis atsidūrė areštinėje

Policija informavo, kad ketvirtadienio vakarą, apie 20.20 val., Klaipėdoje, prie vieno Baltijos prospekto prie namo, jaunuolis, grasindamas 14-metei, reikalavo iš ...
2023-12-29
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This