Atnaujinta „IKI Tauralaukis“ parduotuvė

Verslas

Klaipėdoje atidaryta atnaujinta prekybos tinklo „Iki“ parduotuvė „IKI Tauralaukis“ (Liepojos g. 238).

Pranešama, jog parduotuvė rekonstruota pagal naujausius įmonės standartus, peržiūrėtas asortimentas, įrengtos savitarnos kasos. Į parduotuvės rekonstrukciją investuota daugiau nei 1,167 milijono eurų.

Atnaujintoje 956 kv. m. prekybinio ploto „IKI Tauralaukis“ parduotuvėje pirkėjų patogumui įrengti šviesesni ir patogesni skyriai, praplėstas žuvies ant ledo, šviežios duonos ir bandelių, sveriamų sūrių asortimentas. Skubantys ar patogumą vertinantys pirkėjai taip pat galės įsigyti jau paruoštų vartoti karštų mėsos gaminių, šviežių vaisių ir daržovių.

Patogesniam ir greitesniam apsipirkimui atnaujintoje parduotuvėje įrengtos 4 „IKI Bitutė“ kasos. Taip pat čia veikia 2 paprastos kasos. Lankytojams parduotuvė nuo pirmadienio iki sekmadienio bus atvira nuo 8 iki 22 val.

INFORMACIJA

Prekybos tinklą „Iki“ iš viso šiuo metu sudaro 231 „Iki“ parduotuvė, 2 logistikos centrai, kulinarijos gamybos centras bei 3 regioninės kepyklos. Prekybos tinkle dirba beveik 6 tūkst. darbuotojų. Prekybos tinklas taip pat valdo prekių pristatymo į namus startuolį „LastMile“.

2 Comments

  1. Na

    Ir balandžius virš įėjimo stogelių tikriausiai išvaikė, nebekakos pirkėjams ant galvų ?

    Reply
    • Marta

      Kitam portale parase zurnalistas ar prekybininku atstovas kad ta parduotuve Tauralaukyje!!Tai gal surastu zemelapyje Liepojos gatve..

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Mums rašo

Anarchija - tvarkos motina

Pirmadienį, apie 14-14.30 val. teko lankytis Žardininkų prekybos centre, kuriame įsikūrusi parduotuvė IKI, „Gintarinė vaistinė“, visa eilė kitų parduotuvių. Tik ...
2024-04-22
Skaityti daugiau

ELTA

Didieji prekybos tinklai mažina „Vičiūnų“ gaminių kiekį lentynose

Didieji Lietuvos prekybos tinklai tikina rimtai žvelgiantys į tai, kad dėl galimo sankcijų pažeidimo „Vičiūnų“ grupei priklausanti įmonė atsidūrė teisėsaugos ...
2024-04-14
Skaityti daugiau

ELTA

Pigo pigiausios prekės

Kovą pigiausių maisto produktų vidutinis krepšelis, palyginti su šių metų vasariu, šalies parduotuvėse pigo 4,52 euro (6,6 proc.) ir buvo 14,65 euro ...
2024-04-11
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This