Sulaikyti ir narkotikų platintojai, ir pirkėjai

Kriminalai ir nelaimės

Klaipėdos apskrities kriminalistai praneša su įkalčiais sulaikę narkotines medžiagas platinusius asmenis ir kvaišalų pirkėjus.

Kovo mėn. Kretingoje, Vytauto g., pareigūnai sulaikė niekur nedirbantį, anksčiau už neteisėtą disponavimą narkotinėmis ar psichotropinėmis medžiagomis teistą 40 metų Kretingos rajono gyventoją. Šio asmens automobilio apžiūros metu rasta amfetamino.

Gegužės mėn. pradžioje Kretingoje, Palangos g., policijos pareigūnai sulaikė vienoje iš uždarųjų akcinių bendrovių dirbantį, užsienyje už įvairias nusikalstamas veikas teistą 43 metų. Kretingos rajono gyventoją. Vyriškio apžiūros metu taip pat rasta amfetamino.

Tęsiant tyrimo veiksmus po kelių dienų Kretingoje, Geležinkelio g., teisėsaugininkai sulaikė niekur nedirbantį, anksčiau už vagystes, sukčiavimą, plėšimą ir kitus nusikaltimus teistą 41 metų klaipėdietį bei kartu buvusį vienoje iš uostamiesčio bendrovių dirbantį, anksčiau ne kartą už vagystes, sukčiavimus, turto pasisavinimą teistą 39 metų Klaipėdos miesto gyventoją. Automobilio, kuriuo naudojosi minėti vyriškiai, apžiūros metu rasta bei šalia mašinos rasta heroino.

Gegužės mėn. viduryje policijos pareigūnai Klaipėdos ir Kretingos rajonuose sulaikė ir minėtas narkotines medžiagas platinusį 32 metų niekur nedirbantį, anksčiau ne kartą už plėšimus, vagystes, sukčiavimus, neteisėtą mokėjimo priemonės ar jos duomenų panaudojimą, neteisėtą disponavimą narkotinėmis medžiagomis teistą kretingiškį ir 33 metų niekur nedirbančią, anksčiau už vagystes, vengimą atlikti arešto bausmę ir kt. teistą šeimos narę.

Atliktos kratos pastarųjų gyvenamojoje vietoje metu rastas amfetamino, psichotropinės medžiagos diazepamo, dvejos elektroninės svarstyklės su heroino ir amfetamino pėdsakais.

Tą pačią dieną pareigūnai Kretingos rajone sulaikė 33 metų vienoje iš bendrovių dirbantį, anksčiau už turto sunaikinimą ar sugadinimą teistą Kretingos rajono gyventoją. Kratos pastarojo gyvenamojoje vietoje metu irgi rasta amfetamino, elektroninės svarstyklės su amfetamino pėdsakais bei dopingo medžiagos.

Šiuo metu įtarimai dėl nusikalstamų veikų padarymo įteikti penkiems asmenims, trys iš jų suimti, kitiems skirtos švelnesnės kardomosios priemonės.

Didelės apimties tyrimas atliekamas bendradarbiaujant su Kretingos rajono bei Kriminalinės policijos nusikaltimų nuosavybei tyrimo valdybos pareigūnais.

Skelbiama, jog įtariamųjų skaičius gali didėti.

1 Comment

  1. Švedas

    O policija lankosi Rumpiškės g., barakuose? Ten pastoviai švirkštai mėtosi.

    Dar paklauskit Norfos „apsauginės”, ji pastoviai įleidžia vieną narkomaną apsivogt.

    Reply

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Renginiai

Trečiadienį Klaipėdoje

ATVIRAS JAUNIMO CENTRAS (PARYŽIAUS KOMUNOS G. 16A) 11 val. Treniruotė mamoms su vaikais. Registracija: https://www.sveikatosbiuras.lt/events/treniruote-mamoms-su-vaikais-6/?occurrence=2024-04-24&time=1713956400 17 val. Jaunimo tinklalaidės SĖKMĖS ...
2024-04-23
Skaityti daugiau

Kultūra

Paminėjo Imanuelio Kanto 300-ąsias gimimo metines

Pirmadienį Klaipėdos miesto savivaldybės Imanuelio Kanto viešoji biblioteka šventė išskirtinę dieną – Imanuelio Kanto 300-tąjį gimtadienį. Ta proga organizatoriai buvo ...
2024-04-23
Skaityti daugiau

Miestas

Vyks pratybos „Šventaragio žygis 2024“

Policijos departamentas praneša, jog balandžio 24-25 dienomis Vilniaus, Kauno, Šiaulių, Klaipėdos ir Marijampolės apskrityse organizuojamos pratybos „Šventaragio žygis 2024“. Pratybų ...
2024-04-23
Skaityti daugiau

Veidai

Iš Gargždų kilęs komikas: visi darbai yra svarbūs

Mantą Grimalį dažnai galima sutikti įvairiuose „stand-up“ komedijos renginiuose, pasiklausyti jo tinklalaidėse ar išvysti kituose nuotaikinguose projektuose. Nors žinomas komikas ...
2024-04-23
Skaityti daugiau

Regionas

Vykstantiems į „Žiobrines“ Neringoje - įvažiavimo lengvata

Artėjantį savaitgalį Neringa organizuoja „Žiobrines“ ir kviečia leistis į kulinarinę kelionę po Kuršių neriją. Čia bus kepami ypatingai paruošti, ant ...
2024-04-23
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This