Už motociklais ir automobiliais viršytą triukšmo lygį – baudos

Transportas

Ketvirtadienį Klaipėdos apskrities Kelių policijos skyriaus pareigūnai, reaguodami į gyventojų skundus, tikrino transporto priemonių keliamo triukšmo lygį.

Policijos nuotr.

Dėl triukšmo Klaipėdos mieste patikrinta 11 transporto priemonių, nustatyti 7 triukšmo normų viršijimo atvejai. Keturių motociklų ir trijų BMW markės automobilių vairuotojams surašyti administracinio nusižengimo protokolai ir anuliuotas transporto priemonių techninės apžiūros galiojimas.

Už leistinos triukšmo normos viršijimą vairuotojams gresia bauda nuo 100 iki 600 eurų. Metų laikotarpiu prasižengusiems pirmą kartą skiriama pusė minimalios baudos, jei pažeidimas fiksuojamas pakartotinai, bauda išauga nuo 500 iki 1000 eurų.

Pasak Klaipėdos kelių policijos pareigūnų, sustiprintas dėmesys transporto priemonių skleidžiamo triukšmo ir vairuotojų blaivumo kontrolei bus skiriamas ir ateityje.

6 Comments

  1. cbb mentai

    nebesvaikit kaip vazinejo visi taip ir vazines susimokeja baudas ne pirmas ir ne paskutinis kartas, o jus seniai nebepezekit nesamoniu neidomu nesiklausykit tu garsu, daugumai patinka ir galetu dar garsiau buti

    Reply
  2. Rolka

    Klaipedoje, Baltijos pr. esantis baikeriu klubas, siautėje kiekvieno meto dieną (apart žiema). Laksto, kaip išprojėje… Manau viršije greitį. Policija galėtų pasidomėti, juolab savaitgali atvažiuoja iš visų miestų. Gyvenama vieta. Jie nesuvokia, kai važiuoji garsas yra vienas, o jis sklinta 2vigubai didesnis. Policija nekontroliuoja, netikrina garsų. Galėtu duoti jiems įspėjimus. Gal žinote kur pasiskųsti. Galėtų kokia dieną padaryti reidą, patikrinti ar tvarkingos transporto priemonės, na mašinų 100 kartų tyliau dirba varikliai, o šie gali lakstyti. Tegul prie savo namų iš triukšmaują.

    Reply
  3. Dovilė

    Klaipėda itin triukšmingas miestas. Buduliams su gatves drebinančiais bumčikais Klaipėdoje žalia šviesa

    Reply
  4. Jėzus

    Teisingai,reikia bausti budulius

    Reply
  5. Anonimas

    Daugiau triukšmo ir paspirtukinimų reidų! Begalė paspirtukinikų važinėja su neleistinais paspirtukais be dokumentų.

    Reply
  6. Me

    Daug triuksmautoju vakarais prie prekybos centro Bigas Klaipedoje.

    Reply

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Transportas

Padėtis Klaipėdos apskrities keliuose pernai - geriausia per pastaruosius 6 metus

Klaipėdos apskrities Kelių policijos skyriaus duomenimis, 2023 m. visos apskrities keliuose buvo užregistruoti 324 įskaitiniai eismo įvykiai, tai yra – ...
2024-01-17
Skaityti daugiau

Verslas

Už netvarkingas statybvietes grasina baudomis

Klaipėdos miesto valdžia, vis dažniau sulaukianti gyventojų nusiskundimų dėl statybininkų netvarkos šalia statybviečių, skelbia padidinusi jų kontrolę. Pranešama, jog šiais ...
2023-11-16
Skaityti daugiau

Uostas ir jūra

Kol kas vandeny - vos vienas pažeidimas

Klaipėdos miesto policijos komisariato Jūrų uosto policijos grupės pareigūnai skelbia intensyvinantys saugaus elgesio vandenyje ir laivybos taisyklių laikymosi uosto akvatorijoje ...
2023-05-24
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This