Įkūrė bendrą „Kardiolitos klinikų“ ir „InMedica“ padalinį

Sveikata

Klaipėdoje, Taikos pr. 28A, bendro padalinio duris atvėrė vienai įmonių grupei priklausančios „Kardiolitos klinikos“, persikėlusios iš Slengių, ir „InMedica“, kuri čia perkėlė dviejų padalinių – buvusių Lelijos g. ir Birutės g. – veiklą.

Anot grupės pranešimo, plėtros projekto investicijos šiuo metu siekia 835 tūkst. Eur, iki metų galo planuojama investuoti dar apie 1,5 mln. Eur.

Anot Lauros Penikienės, „Kardiolitos klinikų“ vykdomosios direktorės daugiaprofilinėms klinikoms, naujai pastatytame pastate „InMedica“ teiks šeimos medicinos paslaugas, o „Kardiolitos klinikose“ pacientai galės užsiregistruoti kardiologų, neurologų, gastroenterologų, ginekologų, urologų, endokrinologų, reumatologų, ortopedų, LOR, dermatologų, trichologų konsultacijoms bei tyrimams. Padalinyje taip pat bus teikiamos odontologų paslaugos. Iki 2022 m. pabaigos planuojama plėsti teikiamas odontologijos paslaugas – prie komandos prisijungs ortodontai, periodontologai bei endodontologai.

„Kardiolitos klinikų“ komandą sudarys Klaipėdos gydytojai, taip pat reguliariai prisijungs iš Vilniaus ir Kauno atvykstantys gydytojai.

„Bendras klinikos plotas – 1000 kv. m, jame įkurta daugiau nei 20 konsultacinių kabinetų, skirtų šeimos medicinai, odontologijai bei gydytojų specialistų paslaugoms. Penktame aukšte esanti „InMedica“ laboratorija, kurioje įdiegta nauja įranga, leis mums aptarnauti ne tik šiame pastate įsikūrusias „InMedica“ bei „Kardiolitos klinikas“, bet ir viso regiono „InMedica“ klinikas. Operatyviai gaunami tyrimų rezultatai padės sutaupyti nemažai tiek personalo, tiek pacientų laiko“, – pranešime cituojama L. Penikienė.

Naujai pastatytame pastate naudojama atsinaujinanti energija – integruota geoterminė šildymo ir vėsinimo bei rekuperacinė sistemos.

0 Comments

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Sveikata

Klaipėdos „Kardiolitos klinikos“ atliks ir radiologinius tyrimus

Nuo šiol atlikti reikalingus radiologinius tyrimus – magnetinio rezonanso tomografiją, kompiuterinę tomografiją  ir rentgeną – Vakarų Lietuvos gyventojai gali ir ...
2024-01-22
Skaityti daugiau

Sveikata

Įveikti odontologinių procedūrų baimę gali padėti sedacija

Apsilankymas odontologo kabinete ne tik vaikams, bet ir suaugusiems dažnai sukelia stresą ir baimę. Su karieso pažeistu ar skaudančiu dantimi ...
2023-06-03
Skaityti daugiau

Fotoreportažai, Svarbu, Sveikata

Pagerbti Klaipėdos metų medikai

Ketvirtadienio vakarą  Žvejų rūmuose Lietuvos medicinos darbuotojų dienos proga buvo apdovanoti Klaipėdos medikų bendruomenės nariai. Ryčio Laurinavičiaus nuotr. Iškilmingoje ceremonijoje ...
2023-04-27
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This