Į Klaipėdą grįžta kinas iš automobilių

Miestas

Kinas iš automobilio grįžta į Klaipėdą. Liepos 8 ir 9 dienomis Neįgaliųjų paplūdimio automobilių aikštelėje žiūrovai galės rinktis iš keturių skirtingų filmų seansų.

Šįkart atvežama 2021 metų romantinė komedija „Ilga istorija trumpai“, fantastinis filmas „Vienodi“ ir du siaubo filmai „Lemtingas posūkis: mirties pamatas“ ir „Šiurpios istorijos pasakojimui tamsoje“.

Renginio organizatoriai „Kino zona“ jau ne vienerius kuria „drive-in“ kino tradiciją Lietuvoje. Iki šiol tik kino filmuose matytas „drive-in“ reiškinys atkeliavo į Lietuvą kartu su pirmąja Covid-19 banga.

Renginio organizatoriai primena, jog automobiliai bus įleidžiami likus 30 minučių iki filmo pradžios. Perspėjama, kad siekiant užtikrinti gerą matomumą visiems bilietų kiekis yra ribotas.

0 Comments

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Vasara

Išvarė iš paplūdimio? (atnaujinta)

Su „Atvira Klaipėda” susisiekusi klaipėdietė Audronė (pavardė redakcijai žinoma) teigė buvusi šokiruota, kai pirmadienio pavakare jai su vyru bei dar ...
2023-08-15
Skaityti daugiau

Miestas

Ieško naujo pavadinimo paplūdimiui

Klaipėdos savivaldybė skelbia laukianti idėjų, kaip būtų galima pervadinti Neįgaliųjų paplūdimį. „Žmonės su negalia – lygiateisiai visuomenės nariai. Neįgaliųjų paplūdimio ...
2023-07-10
Skaityti daugiau

Miestas

Klaipėdoje vyks paplūdimio aitvarų festivalis

Vasaros startą Klaipėda skelbia birželio 3-ąją kviesdama į pirmąjį paplūdimio aitvarų festivalį „Vėjų vėjai“. Žadama, kad Tarptautinei vaikų gynimo dienai ...
2023-05-05
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This