Aludarių dienos festivalyje pasirodys žinomi šalies atlikėjai

Miestas

Liepos 16 dieną „Švyturys Brewery” alaus darykloje vyks tarptautinis Aludarių dienos festivalis. Viena iš pagrindinių zonų, vos patekus į festivalio teritoriją – maisto vagonėlių „miestelis.“ Svečiai galės rinktis net iš keliolikos tokių restoranų ant ratų. Kiekvienas galės atrasti Azijos virtuvės skonius, taip pat aštrius užkandžius, greitojo maisto, barbekiu bei tradicinius žuvies patiekalus.

Vyks degustacija specialiai įrengtoje degustacijų erdvėje. Joje bus galima paragauti ne tik lietuviškų, bet ir užsienio alaus daryklų eksperimentų. Patyrę aludarystės meistrai plačiau papasakos apie ragaujamą alaus rūšį, ją lydintį poskonį bei su kuo visa tai dera.

Gyva muzika gros net trijose scenose – „Bhouse“, „Aludarių“ ir „Plytų“, kuriose bus galima išvysti tokius žinomus šalies atlikėjus kaip „BA.“, „Solo Ansamblis“, „Golden Parazyth“, Evgenya Redko bei kitus. Ant scenos lips ir pirmą kartą į festivalį net iš Danijos atvykstanti grupė „First Hate.“ Scenoje pasirodys ir humoristai Dominykas Klajumas ir Paul De Miko.

Po gamybines erdves vyks daugybę aludarystės subtilybių atskleidžiančios ekskursijos, padedančios atrasti alaus gimimo procesus. Visi norintys dalyvauti kviečiami registruotis iš anksto, nes vietų skaičius ribotas.

1 Comment

  1. ...

    Myžalo dienos.

    Reply

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Transportas

Dėl Aludarių dienos - eismo pokyčiai Bangų gatvėje

Iki sekmadienio 16 val. draudžiamas transporto eismas dalyje Bangų gatvės. Dėl Aludarių dienos renginio Bangų gatvės ruože nuo Bangų g. ...
2023-07-15
Skaityti daugiau

Fotoreportažai, Miestas

Aludarių dienos laukia ir lankytojai, ir patys darbuotojai

Šeštadienį Klaipėdoje nugriaudėjo tradicinis Aludarių dienos festivalis, subūręs alaus ir muzikos mylėtojus. „Švyturys Bhouse“ teritorijoje ir aplinkinėse gatvėse vyko ekskursijos, ...
2022-07-17
Skaityti daugiau

Miestas

Šeštadienį - aludarių festivalis

Liepos 16-ąją Klaipėdoje vėl vyksta Tarptautinės aludarių dienos festivalis. Tradiciškai „Švyturys Brewery“ darykloje lankytojų lauks aludarių vedamos degustacijos ir ekskursijos, ...
2022-07-16
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This