Kviečia mokytis stiuardo profesijos

Švietimas

Klaipėdos Pauliaus Lindenau mokymo centre jau šiais metais bus pradėti rengti laivo keleivius aptarnaujantys darbuotojai – stiuardai. Tokia profesinio mokymo programa – vienintelė visoje šalyje, iki šiol laivų stiuardų nerengė nė viena ugdymo įstaiga.

Stiuardo profesiją bus galima įgyti baigus 10 klasių – mokslai truks vos daugiau nei 2 metus. Taip pat mokytis stiuardo profesijos galima ir baigus 12 klasių ar norint kelti kvalifikaciją – tokiu atveju, mokslų trukmė – 1 metai.

„Rinkai siekiame pasiūlyti tas profesijas, kurios šiandien yra itin reikalingos ir perspektyvios. Prieš akredituodami stiuardo programą, konsultavomės su savo partneriais iš laivybos kompanijų, kurie patikino, kad laivo keleivius aptarnaujančių darbuotojų, stiuardų, poreikis visame pasaulyje yra didžiulis. Mokymo programa yra grindžiama praktinių įgūdžių formavimu, todėl pasirinkę stiuardo profesiją ir ją baigę, galės nedelsiant pradėti savo darbinę karjerą. Itin svarbu, kad mokydamiesi čia, jie įgis ir visus reikiamus jūrinius dokumentus, kurie atveria kelius įsidarbinti laivuose visame pasaulyje“, – apie naują profesinio ugdymo programą pasakojo dr. Egidijus Skarbalius, Klaipėdos Pauliaus Lindenau mokymo centro vadovas.

Daugiau informacijos apie laivo keleivius aptarnaujančio darbuotojo (stiuardo) programą – čia. Registruotis mokytis galima per bendrą sistemą LAMABPO čia.

1 Comment

  1. Aidas

    Kokius egzaminus reikia išlaikyti, norint įstoti į stiuardo profesija.

    Reply

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Švietimas

Būsimus stiuardus italai mokė maisto paslapčių

Klaipėdos Pauliaus Lindenau mokymo centras toliau stiprina tarptautinius ryšius ir semiasi patirties iš partnerių užsienyje. Šiomis dienomis uostamiestyje vieši maisto ...
2024-03-13
Skaityti daugiau

Švietimas

Pauliaus Lindenau mokymo centras – Lietuvos profesinių mokyklų augimo lyderis

Žurnalas „Reitingai“ paskelbė metinę statistiką, kuri atskleidžia, kurios šalies profesinio rengimo mokyklos augo labiausiai. Reitingo viršuje – Klaipėdos Pauliaus Lindenau ...
2023-12-20
Skaityti daugiau

Uostas ir jūra

Pauliaus Lindenau centre – inovatyvių jūrinių kursų galimybės

Klaipėdos Pauliaus Lindenau mokymo centras pasirašė bendradarbiavimo sutartį su Jūrininkų rengimo centru (JRC), siekiant jūrininkams pateikti dar platesnį kursų bei ...
2023-10-26
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This