Klaipėdietį sužalojusiam vyrui prašoma skirti priverstinį gydymą

Kriminalai ir nelaimės

Klaipėdos apygardos prokuratūroje baigtas ikiteisminis tyrimas dėl peiliu laiptinėje užpulto uostamiesčio gyventojo. Tyrimui vadovavęs prokuroras kreipėsi į Klaipėdos apygardos teismą dėl priverčiamųjų medicinos priemonių taikymo 52 m. užpuolikui.

Ikiteisminis tyrimas buvo pradėtas, kai 2022 metų kovo 2 dieną Klaipėdoje, vieno Kauno gatvėje esančio daugiabučio laiptinėje, peiliu užpultas 37 metų šio namo gyventojas.

Ikiteisminio tyrimo metu įtariamajam buvo skirta teismo psichiatrijos ir psichologijos ekspertizė. Ją atlikę specialistai pateikė išvadas, kad užpuolikui rekomenduojamas priverstinis gydymas – stacionarinis stebėjimas psichikos sveikatos priežiūros įstaigoje griežto stebėjimo sąlygomis.

2 Comments

  1. baisu

    O siaube, eina sau subado žmogų ir TIK SIŪLO tokiam taikyti priverstinį gydymą! Psichopatu šiais laikais gerai būti, esi nebaudžiamas ir gali žudyti, žaloti žmones kai tau „užeina nuotaika” ir nieko. Niekada nežinosi ar grįši namo gyvas, ar grįš tavo vaikai. Nes laisvėje karaliauja pavojingi psichiniai ligoniai. Nes jų teisės svarbesnės už tavo ir tavo artimųjų sveikatą ir gyvybę.

    Reply
  2. Mokinys

    Ne tik gydimas, bet ir LAISVĖS ATĖMIMAS. Kaip jūs nematote, kad tai buvo pasikėsinimas į žmogaus gyvybę! Ir prašau, kad teismo verdiktas paskelbtų kad tai buvo PASIKĖSINIMAS Į GYVYBĘ, o ne nežymūs įbrėžimai, jie ŽYMŪS ir dar kaip… virš 10 gylių ir didelių žaizdų. Nukentėjusysis dabar turi lankytis pas visus medikus PRIVAČIAI, arba važiuoti į aukštesnio lygio klinikas, nes Klaipėdos ligoninių medikai nepadeda ir nenustato kokią pagalbą reikia suteikti. Nenustato, kad yra galvos sutrenkimas, o tik tyčiojosi iš ligonio. Jam yra atliekamos specialios operacijos, dėl kurių jaudinasi visi artimieji ir taip pat žmonės, kurie yra sukrėsti šios situacijos. O ypač jo žmona, nes aš esu jos mokinys ir matau, ir žinau kaip ji pergyvena, dėl to. Pagalvokite patys ką jūs darytumėte jeigu negalėtumėte pajudinti dešinės rankos ir kaip jautumėtės su 10 įpjovimų? Tai aš manau, kad banditas turi būti SULAIKYTAS AMŽIAMS.
    Stiprybės Nerijau ir Jums Reda!

    Reply

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Regionas

Prokuratūros ieškiniai - dar trims Kretingos politikams (atnaujinta)

Plungės apylinkės teismo Kretingos rūmai pranešė, kad sulaukė dar dviejų Klaipėdos apygardos prokuratūros civilinių ieškinių 2019-2023 metų kadencijos Kretingos rajono ...
2024-04-18
Skaityti daugiau

Regionas, Svarbu

Ar Kretingos meras iš tiesų atsikratė teisėsaugos pretenzijų? (dar atnaujinta)

Praėjusią savaitę Klaipėdos apylinkės teismas palaimino prokuratūros ir Kretingos rajono mero Antano Kalniaus taikos sutartį, kurios šiam politikui prireikė dėl ...
2024-04-17
Skaityti daugiau

Kriminalai ir nelaimės

Už 16-metei parduotas kanapes laisvės gali netekti ilgiems metams

Klaipėdos apygardos prokuratūra praneša baigusi ikiteisminį tyrimą ir teismui perdavusi baudžiamąją bylą, kurioje kaltinimai dėl labai sunkaus nusikaltimo – narkotinių ...
2024-04-11
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This