Šių metų kongresas ragins siekti taikos ir ramybės

Mums rašo

Giedrius Šukys, Jehovos liudytojų atstovas spaudai Klaipėdos regione
2022-07-18

Komentarų: 1

Šią vasarą vyks Jehovos liudytojų kongresas „Siekime taikos ir ramybės“. Programos bus klausomasi 239 šalyse daugiau kaip 500 kalbų.

Nors šiandien daugumos mintys sukasi apie karą Ukrainoje, bendruomenės iš Lietuvos kartu su milijonais kitų visame pasaulyje vieningai dalyvaus kasmetiniame Jehovos liudytojų kongrese, kurio šių metų tema – „Siekime taikos ir ramybės“.

Jehovos liudytojų šeima Evaldas, jo žmona Eglė ir dukra Ela labai laukia šio kasmetinio renginio.

Evaldas sako, kad „kongresai mums visada būdavo didelė šventė. Kongrese aptariama medžiaga padeda įveikti kasdieninius gyvenimo iššūkius, labai naudinga gyvenime. Šių metų programai parinkta ypač aktuali tema apie taiką ir ramybę, kurių šiomis dienomis labai reikia. Pastarieji metai buvo įtempti ne tik Lietuvoje bet ir visame pasaulyje, pandemija, o dabar kariniai neramumai kaimyninėse šalyse, visa tai atima ramybę ir kelia įtampą. Tikimės, kad programoje išdėstyti pamokymai, kaip siekti taikos, padės mūsų šeimai išlaikyti vidinę ramybę ir siekti taikos kiekvienam asmeniškai“.

Jehovos liudytojai jau daugiau kaip 100 metų rengia pasaulinio masto kongresus. Kaip ir paskutiniais dvejais metais, šiemet programa bus įkeliama dalimis liepos ir rugpjūčio mėnesiais. Pirmąją programos dalį buvo galima žiūrėti internete arba parsisiuntus jau nuo birželio 27 d.

Dalyvauti renginyje maloniai kviečiami visi. Programą bus galima žiūrėti internetu, svetainėje jw.org, nemokamoje JW Library programėlėje (skiltis JW Broadcasting) ir kitais būdais (ROKU TV, Apple TV). Programa nemokama ir prieinama visiems.

Trijų dienų kongresas bus padalintas į šešias dalis – kiekviena atskirai apims pusdienio medžiagą. Programoje bus aptariamos tokios temos:

  • Kodėl be meilės neįmanoma ramybė ir taika su aplinkiniais.
  • Kaip Biblijos patarimai veda sutuoktinius, tėvus ir vaikus į santarvę šeimoje.
  • Kaip išlaikyti vidinę ramybę, kai susergame, sunku sudurti galą su galu, užklumpa stichinė nelaimė ar kitokie sunkumai.
  • Išgirsime įkvepiančius pasakojimus iš viso pasaulio.
  • Kaip ryšys su Dievu gali suteikti tikrą ramybę.

Daugiau informacijos – susisiekus su Jehovos liudytojais Lietuvoje telefonu +370 37 308700 arba press.lt@jw.org

1 Comment

  1. Vytautas

    Ant nuotraukos ne tie žmonės apie kuriuos rašoma ?

    Reply

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Miestas

Jehovos liudytojai minės Jėzaus mirtį

Šį sekmadienį, kovo 24-ąją, 18.30 val., Klaipėdos Jehovos liudytojų susirinkimų salėje, Laukininkų g. 15A, II a., vyks Jėzaus Kristaus mirties ...
2024-03-20
Skaityti daugiau

Mums rašo

Jehovos liudytojai grįžta prie tarnybos po namus

Nuo rugsėjo pradžios Jehovos liudytojai vėl pradėjo lankyti žmones nuo durų prie durų. Visą rugsėjį vyks specialioji pasaulinė kampanija, kurios ...
2022-09-15
Skaityti daugiau

Miestas

Jehovos liudytojai minės Jėzaus Kristaus mirtį

Jehovos liudytojų bendruomenė Klaipėdoje praneša balandžio mėn. atnaujinanti gyvas sueigas. Balandžio 15 d., penktadienį, 20.30 val., Jehovos liudytojų karalystės salė ...
2022-04-12
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This