Jūros šventės metu – ir JAV ambasados dovana

Kultūra

JAV ambasada Jūros šventės metu,  liepos 30-ąją, 18.30 val., kviečia į Kruizinių laivų terminalą, kur vyks šios šalies a capella grupių „Freedom’s Boombox” ir „Pipeline Vocal Project“ pasirodymas, skirtas paminėti JAV ir Lietuvos diplomatinių santykių šimtmetį.

Koncerte atlikėjai atskleis savo unikalius vokalinius sugebėjimus pristatydami originalią, savo kūrybos programą ir taip pat gerai pažįstamus, įvairių muzikinių epochų kūrinius.

„Pipeline Vocal Project“ – Aliaskoje įsikūręs vokalinis trio suteikia naują skambesį gerai žinomiems skirtingų žanrų ir laikmečių kūriniams. Keliaudami per dešimtmečius ir įvairius muzikinius stilius nuo pat pasirodymo pradžios iki pabaigos klausytojai galės išgirsti trijų profesionalių vokalisčių – pagrindinio vokalo, boso ir vokalinės perkusijos – pasirodymą.

„Pipeline Vocal Project“

Grupė „Freedom’s Boombox“ 2016-aisiais susibūrė rengdami nedidelį muzikinį projektą ir jau vienas pirmųjų jų vokalinių video įrašų atnešė jiems sėkmę.

„Freedom’s Boombox“

Išgarsėję internete, vokalistai 2017 m. išleido pirmąjį albumą ir, sulaukę pritrenkiančio populiarumo, pradėjo intensyviai keliauti. Šešių mėnesių tarptautinio turo metu jie aplankė daugiau kaip pusšimtį šalių keturiuose žemynuose, o praėjus metams išleido antrąjį albumą. Grupė koncertavo drauge su tokiais atlikėjais kaip „Flo Rida“, „Pentatonix“, Ben Folds ir Sara Bareilles bei dirbo garsioje JAV laidoje „The Daily Show“. Šiandien „Freedom’s Boombox” tęsia savo misiją ir skleidžia a cappella muziką įvairiuose pasaulio kampeliuose.

1 Comment

  1. Kiškė

    Na negi džiazo festivalis neįrodė, kad Klaipėdos jaunimui niekas nedomina? Atėjo kita karta…. Abejinga muzikiniams projektams.. Juk tik 60- mečius dar domina… o jie jau laisvalaukiu – savo soduose, sidybose.. deja, bet tai tiesa!

    Reply

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Kultūra

Užderėjo paraiškų kultūros projektams finansuoti

Klaipėdos savivaldybė praneša, jog kultūros ir meno bendruomenės atstovai aktyviai atsiliepė į savivaldybės kvietimą teikti paraiškas dalinio finansavimo konkursui. Skelbiama, ...
2024-02-02
Skaityti daugiau

Svarbu

„Atvirai Klaipėdai“ - šešeri. Nuskambėjome ir JAV

Šiandien sukanka lygiai šešeri metai, kai interneto platybėse atsirado ir adresas atviraklaipeda.lt. Šį šeštąjį gimtadienį pasitinku lydimas dvejopų nuotaikų, kurias ...
2023-10-16
Skaityti daugiau

Fotoreportažai, Miestas

Apdovanoti labiausiai išsiskyrę Jūros šventės eisenos dalyviai

Klaipėdos valstybinio jūrų uosto direkcijoje penktadienį apdovanotos įmonės, organizacijos ir kolektyvai, išradingiausiai atskleidę ir sau pritaikę 64-osios Jūros šventės temą ...
2023-07-28
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This