Miestiečiai kviečiami šokti ir sportuoti nemokamai

Sportas

Rugpjūčio 9 d. startuoja šokių klubo „Danė“ įgyvendinamas projektas „Šiaurinė Klaipėda šoka“, kurio metu miestiečiai kviečiami visą rugpjūtį šokti ir sportuoti net penkiose skirtingose treniruočių programose. Treniruotės vyks Herkaus galerijoje, kurioje ir įsikūręs šokių klubas „Danė“.

Nuotr. Nerijus Kniūkšta

Rugpjūčio vakarus – antradienius ir ketvirtadienius – uostamiesčio gyventojai pasitiks sportinių šokių, Solo Latino, Kardio Latino ir porinių šokių pamokose.

Solo Latino pamokose projekto dalyvės mokysis naujų ir nesudėtingų šokių žingsnelių. Solo Latino šokių choreografija ir Lotynų Amerikos muzika išlaisvins kūną ir padės atsipalaiduoti šokių aikštelėje. Treniruočių metu moterys ir merginos išmoks  šokių judesius bei figūras, kuriuos galės panaudoti tiek šokant individualiai ar su partneriu.

Porinių šokių pamokose projekto dalyviai šoks poroje. Porinių šokių pamokose susirinkusieji kartu su profesionaliais šokių treneriais mokysis pramoginių šokių žingsnelių: Samba, Salsa, Cha cha cha, Džaivas ir kt.

Kardio Latino treniruotėse laukiamos visos moterys ir merginos, kurios nori padailinti savo figūras ir atsikratyti nereikalingų kilogramų, bei tų, kurioms patinka Lotynų Amerikos ritmai! Kardio latino treniruotėse dalyvės mokysis pagrindinių Lotynų Amerikos šokių žingsnelių bei integruoti pratimai padės ne judėti šokių ritmu, bet ir sudeginti kur kas daugiau kalorijų.

Sportinių šokių pamokose šokių klubas „Danė“ kviečia pačius mažiausiuosius į nemokamas treniruotes, kurių metu vaikai mokysis klasikinius, Lotynų Amerikos bei POP šokius. Pamokų metu vaikai taip pat bus mokomi mandagaus elgesio, tinkamo bendravimo, įgis elegantiško ir džentelmeniško elgesio pagrindų.

Rugpjūčio 17 d. šokių klube „Danė“ startuoja „JumpPlus“, arba šokinėjimo per virvutę, treniruotės merginoms. „JumpPlus“ treniruotės skirtos visiems – tiek niekada nešokinėjusiems, tiek jau išbandžiusiems šokinėjimą per šokdynę. Projekto metu dalyvės išbandys paprastus ir nesudėtingus šokinėjimo pratimus, kiek vėliau bus didinamas tempas, įterpiami sudėtingesni pratimai, mokomasi triukų – dvigubų šuolių, apsisukimų ir kt.

Šokių studijoje „Danė“ visą rugpjūtį klaipėdiečiai laukiami ne tik nemokamose šokių ir sporto treniruotėse, bet visi norintieji taip pat bus kviečiami net į tris skirtingo pobūdžio užsiėmimus: juoko jogos praktika, įvaizdžio kūrimo dirbtuvės, sveikos mitybos pratybos. Uostamiesčio gyventojų laukia itin gausu nemokamų veiklų pasirinkimas. Norinčius šokti kartu ir dalyvauti kitose numatytose veiklose organizatoriai kviečia naujienas sekti socialinio tinklo „Facebook“ puslapyje „Danė šokių klubas“.

1 Comment

  1. Puiku

    Labai rekalingas sumanymas.

    Reply

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Verslas

Klaipėdos prekybos, pramonės ir amatų rūmuose - jau 300 narių

Klaipėdos prekybos, pramonės ir amatų rūmų (KPPAR) generalinis direktorius Viktoras Krolis antradienį pasveikino UAB „Talesta“ vadovę ir savininkę Aistę Valiūtę ...
2023-12-20
Skaityti daugiau

Sportas

Klaipėdos šokėjai Ispanijoje užėmė prizines vietas

Šeštadienį bei sekmadienį Maljorkoje, Ispanijoje, vyko „Mallorca dance festival 2023“ festivalis, kuriame WSDF (World Dance Sporto Federation) komandų choreografijų kategorijoje ...
2023-11-15
Skaityti daugiau

Mums rašo

Kavinėje „Mylunch“ – keli šimtai šokančių uostamiesčio gyventojų

Rugpjūčio 9 d. Hekaus galerijoje įsikūręs šokių klubas „Danė“ pakvietė uostamiesčio gyventojus į nemokamas projekto #ŠiaurinėKlaipėdaŠoka šokių ir sporto treniruotes. ...
2022-08-13
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This