Pirmajame „Muzikuojančio kelto” koncerte – Radži šokių vakaras

Kultūra

Į Klaipėdą sugrįžta „Muzikuojančio kelto” koncertai. Liepos 30-osios vakarą, 20.30 val., scena virsiantis keltas „Nida” iš Senosios perkėlos išplauks į pirmąjį muzikinį reisą su Radži ir jo draugais.

Radži koncerto metu pristatys ne tik savo naujas dainas, bet ir negailės nei garsiausių visų laikų šlagerių, nei puikiai visiems žinomų savo hitų.

Jau 6 metus iš eilės festivalio „Muzikuojantis keltas” svečius linksminsiantis Radži Aleksandrovičius sako, kad į kelionę Kuršių mariose, dainuodamas savo ištikimiems gerbėjams, kaskart leidžiasi su didžiausiu malonumu. Radži tapo vienu geidžiamiausių dainininkų šiame renginyje – be jo niekaip neapsieinama.

„Muzikuojantis keltas” man tapo tokia pačia tradicija, kaip ir Klaipėdoje vykstanti Jūros šventė. Manau, kad žmonės pasiilgsta nuoširdžios muzikos. Kartu tai ir pramoga, nes mes plaukiame. Mes, atlikėjai, sulaukėme didelės dovanos – kvietimo koncertuoti „Muzikuojančiame kelte”, nes tai – išskirtinė vieta ne tik klausytojams, bet ir atlikėjams … Koncertų salės, kuriose paprastai koncertuojama, ir keltas yra lyg diena ir naktis. „Muzikuojančiame kelte” tvyro visai kitokia atmosfera nei kituose koncertuose. Ir tam, kad ją pajustų, žmogus turi pats tai patirti”, – pranešime cituojamas Radži.

Atlikėjas prisipažino, kad daugiau ant vandens jam muzikuoti netenka, todėl koncertas kelte – išskirtinė patirtis ir jam pačiam.

Rugpjūčio 6-ąją Kuršių marių viduryje koncertuos grupė „El Fuego”.

0 Comments

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Kultūra

Muzikuojančiame kelte pasirodys grupė „El Fuego”

Grupė „El Fuego” kviečia visus šį šeštadienį, rugpjūčio 6 d., 20.30 val. į koncertą „Muzikiniame kelte“, kur skambės gražiausios ir klausytojų ...
2022-08-02
Skaityti daugiau

Kultūra

Muzikuojantis keltas plauks į antrą reisą

Scena jau antrą kartą šią vasarą virsiantis keltas „Nida” rugpjūčio 6-osios vakarą, 20.30 val., iš Senosios perkėlos išplauks kartu su ...
2022-07-31
Skaityti daugiau

Kultūra

Muzikuojantis keltas plauks į du reisus

Į Klaipėdą sugrįžta „Muzikuojančio kelto” koncertai. Šįkart scena virsiantis keltas „Nida” plauks į du muzikinius reisus. Liepos 30 d. ant ...
2022-07-18
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This