Klaipėda turės ir vizualinio identiteto generatorių

Miestas

Klaipėdos miesto savivaldybė sudarė sutartį su MB „FARMA MEDIA” dėl Klaipėdos miesto vizualinio identiteto generatoriaus sukūrimo paslaugos. Paslauga kainuos beveik 9000 eurų, o generatorius turi būti sukurtas per 3 mėnesius.

Vizualinio identiteto generatorius bus patalpintas savivaldybės serveryje ir turi veikti telefonuose, planšetėse ir kituose nešiojamuose įrenginiuose. Šis elektroninis įrankis turi padėti visiems, kurie nori pritaikyti Klaipėdos vizualinio identiteto elementus savo reikmėms, patogiai naudotis vizualinio identiteto vadovu (brandbook). 

Daugiau nei metus rengtas Klaipėdos miesto vizualinis identitetas kainavo 35 tūkst. eurų. Šiuo metu Klaipėdos miesto savivaldybė 5 mėnesiams perka dar ir viešųjų ryšių,- „įvaizdinės kampanijos tikslinėms auditorijoms sukūrimo ir įgyvendinimo paslaugas”. Paslaugų tikslas – siekti daugiau viešumo, žinomumo ir informacijos sklaidos įtaigiai ir emociškai pristatant miesto vizualinį identitetą.

Kūrybiniame etape projekto organizatorius konsultavo Lietuvos marketingo asociacijos profesionalai, dizaino ir prekių ženklų ekspertai, į procesą buvo įtrauktos ir su miesto renginiais bei rinkodara dirbančios organizacijos. Įtraukimo sesijas organizavo agentūra „Xwhy“, už kūrybinę dalį buvo atsakinga dizaino agentūra „Critical“.

3 Comments

  1. Prekės ženklų krūvelė

    Tai ką dar kūrė Klaipėda ID ir ką dabar kuria dar viena kontora ? Ar tie savivaldybės žmogėnsj patys dar susigaudo? Ar čia kitas tikslas, rankutes pasišildyt? Kuriant ir kuriant …

    Reply
  2. Anonimas

    Kiek šūdo , atsiprašant, savivaldybės klerkų galvose tratinant viešuosius pinigus. Kiek jau išleista logotipui !! Velniams buvo reikalingi tūkstančius kainavęs for fan šviestuvai buvę/esantys prie šviesoforų Daukanto, Liepų g. sankryžose. Ką duoda 50 tūkst.€ kainavę dviračių skaičiuotuvai? Tuo tarpu nuo senojo turgaus iki Avitelos plytelių būklė lyg po karo.

    Reply
  3. Tomas

    Labai keistai ir įtartinai organizuotas pirkimas.
    Suma artima 10.000 eur, kur virš jos jau reikėtų skelbti atvirą konkursą. Reiškia buvo apklausos būdu perkama. Ir labai įdomu kaip tuo atveju buvo pakviesta dalyvauti įmonė, kuri net savo puslapio neturi, o rekvizituose neskelbia darbuotojų skaičiaus. Pajamos 15.000 eur. 2021 metais. Tokio lygio projektas patikimas visiškai nežinomai ir abejotinos patirties turinčiai kompanijai. Vat ir deklaruotinas skaidrumas….

    Reply

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Spyglys

Girulių milijonieriai šiepia dantis į Kūdikių namus?*

Jau kuris laikas sklinda gandai, kad Kūdikių namų Giruliuose žemė ir pastatai parūpo vietos milijonieriams. Ir jie kurpia gudrų planą, ...
2024-04-18
Skaityti daugiau

Svarbu, Švietimas

Pagaliau imsis naujo darželio statybų Tauralaukyje

Baigiant statyti beveik dukart nuo pirminės kainos pabrangusią naująją mokyklą Senvagės gatvėje Tauralaukio progimnazija planuoja persikraustymo į ją darbus. O ...
2024-04-18
Skaityti daugiau

Miestas

Prioritetas - ne kapitaliniam gatvių remontui, o paprastam taisymui

Klaipėdos meras siūlo perpus mažinti investicijas į gatvių tiesimą, rekonstravimą ar kapitalinį remontą. Tačiau daugiau lėšų būtų skirta paprastajam vietinės ...
2024-04-17
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This