„Neptūnas“ – už LFF „nuo raštinės iki eilinio darbuotojo”

Sportas

Klaipėdos „FC Neptūnas“ direktorius Tadas Vaitkus klubo socialinio tinklo paskyroje skelbia, jog Klaipėdos „Neptūnas” palaiko Lietuvos futbolo federaciją (LFF) ir jos vadovybę.

Šią savaitę [praėjusią] lietuviškas futbolas ir LFF sulaukė didelio mūsų šalies valdžios dėmesio, kas, žinoma, yra sveikintinas dalykas, kad valdžia domisi sporto, o šiuo atveju, futbolo gyvenimu mūsų šalyje.

Šiuo tekstu norime aiškiai pabrėžti savo nuomonę, kad kitų žmonių išreikštas nepasitikėjimas Lietuvos futbolo federacija ir jos darbu yra neturintis pagrindo.

Mūsų klubas reiškia pasitikėjimą esama valdžia, įskaitant jos prezidentą – klaipėdietį Tomą Danilevičių ir generalinį LFF sekretorių Edgarą Stankevičių ir visą jų komandą, nuo raštinės iki eilinio darbuotojo, dirbančio Lietuvos futbolo struktūroje.

Klaipėdos „Neptūnas“ kartu su Klaipėdos futbolo akademija „KFA“, kuri nuo įsikūrimo dienos jautė LFF palaikymą ir paramą, kuomet nuo akademijos pradėjo kurti vyrų klubą ir pradėjo futbolo piramidės formavimo procesą uostamiestyje. Nuoširdžiai tikime, kad ši susidariusi situacija nevirs kažkokiu blogu ženklu, o taps konstruktyviu darbu su visa futbolo bendruomene, skiriant visas maksimalias pastangas šviesiai Lietuvos futbolo ateičiai plėtoti. Atsižvelgiant į visų nuomones, dėkime pastangas į rytojaus lietuviškas pergales Lietuvoje ir už jos ribų. Dabar bendras kryptingas darbas svarbiau už bet kokius konfliktus ar politikavimus!” – rašo T. Vaitkus.

0 Comments

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Sportas, Svarbu

Atsistatydino „Neptūno“ direktorius

Po tragiškai pralaimėtų šeštadienio rungtynių ir viešojoje erdvėje atsidūrusių žinučių atsistatydino Klaipėdos „Neptūno“ futbolo klubo direktorius Tadas Vaitkus. „Ateina laikas ...
2023-11-06
Skaityti daugiau

Sportas

Jaunieji klaipėdiečiai - Lietuvos vaikų kiokušin karatė čempionato nugalėtojai

Lietuvos vaikų kiokušin karatė čempionate nuo 10 iki 14 metų amžiaus pirmąją vietą komandinėje įskaitoje iškovojo Klaipėdos karatė kiokušin mokykla ...
2023-05-10
Skaityti daugiau

Sportas, Svarbu

Savivaldybės tūpsnis futbolui: leis kartelę, kad galėtų duoti pinigų

Klaipėdos savivaldybė planuoja keisti tvarką, kad galėtų skirti paramą VšĮ „Neptūno futbolo klubas“ – jau parengtas miesto Tarybos sprendimo projektas, ...
2023-02-22
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This