Giruliuose iškils „Girulių vilos“

Verslas

Nors praėję metai šalyje buvo sėkmingi nekilnojamojo turto rinkoje, bendrovės augino savo pardavimus, o būsto kainos kilo, ne visiems besisukantiems šiame versle pasisekė. Laimėjo tos kompanijos, kurios sugebėjo greičiausiai prisitaikyti prie vartotojų besikeičiančių poreikių, naujų tendencijų ir pasiūlyti rinkai paklausiausius produktus.

Skelbiama, jog tarp tokių bendrovių yra „AJUS GROUP“ holdingas – 7 įmonių grupė iš Vakarų Lietuvos. „AJUS GROUP“ holdingo apyvarta 2021 metais siekė daugiau kaip 15 mln. eurų, valstybės ir savivaldybės biudžetui sumokėta arti 2 mln. eurų. Per praėjusius metus išvystyta ir parduota daugiau kaip 7000 kv. m gyvenamojo ploto.

2021 m. „AJUS GROUP“ holdingas toliau vystė gyvenamojo būsto kompleksus geriausiose Druskininkuose, Trakuose, Klaipėdoje, Palangoje, Šventojoje.

Didžiausias ir solidžiausias 2021 m. pirkinys – Giruliuose esanti buvusi „Lietuvos geležinkelių” poilsio bazė. Ją bendrovė aukciono būdu įsigijo už 3,85 mln. eurų. Čia pradėtas vystyti prabangus vilų ir butų kvartalas gamtos prieglobstyje šalia jūros – „Girulių vilos“.

Pranešime teigiama, jog holdingo komanda pastaraisiais metais tapo aktyvi socialinė partnerė ir įvairių kultūrinių, socialinių, sporto renginių generalinė rėmėja. Pasirašyta ilgalaikė rėmimo sutartis su Klaipėdos miesto futbolo sporto mokykla ir jos komandomis, nuolat remiamas automobilinio sporto klubas, parama skirta ir Klaipėdos apskrities I. Simonaitytės bibliotekai. „AJUS GROUP“ pagalbos sulaukė ir Klaipėdos miesto socialiai remtinų šeimų vaikai. Daug dėmesio skiriama jaunimo užimtumo iniciatyvomis, kovinio sporto renginiams.

Planuojama, kad 2022 metais holdingo įmonių pardavimai perkops 15-20 mln. eurų, bus išvystyta ir pasiūlyta pirkėjams apie 12 tūkst. kv. m. gyvenamojo ploto.

„Niekas ant lėkštutės nieko nepadeda. Norint pasiekti verslo aukštumų, reikia greitų, drąsių ir kokybiškų sprendimų. O svarbiausia, sukurti ir branginti tvirtą ryšį su savo klientais. Tokius tikslus keliu sau ir visai mūsų jaunai komandai“, – pranešime pažymi „AJUS GROUP“ holdingo valdybos pirmininkas Ignas Jomantas.

4 Comments

  1. As

    Sukčius aferistas melagis ir visiškas ubagas jomantas. Skolinasi iš vienų kad kitiems atiduoti. Primontaves ragu kelesdešimčiai žmonių. Gyvena media , jai moka uz reklama, kad zmones patiketu jam savo pinigus. Bekite toliau nuo sito aferisto.

    Reply
  2. ASD

    Atvirai Klaipėdai prieš keliant reklamą, reikėtų pasižiūrėti kokie veikėjai ir įmonės tą reklamą užsakė.

    Keli pastebėjimai:
    – Pasidomėkite Ignu Jomantu iš esmės. Internete rasite pilna komentarų ir buvusių klientų patirčių.
    – AJUS Holdingas: iš kokių įmonių susideda? Net nėra informacijos tokios apie tą holdingą ir man įdomu kaip jie sukrapštė tą 15M apyvartą. Randu vos 4 įmonės po 2 darbuotojus, viso 1,4M apyvarta.
    – Tas objektas Giruliuose (pirktas iš Lietuvos geležinkelių) yra išpardavinėjamas dalimis. Aruodas.lt galite rasti visus skelbimus. Ten apleisti namai stovi tiesiog.
    – Apie kokius čia gausybę apdovanojimų eina kalba? Galime man bent vieną įvardinti? Manau negalima, nes tokių nėra.
    – Pardavimo kaina ~1200 EUR/kvm Giruliuose. Giruluose. Rimtai tikit tokiom nesąmonėm?

    Žodžiu, čia yra tiesiog juokingas užsakomasis straipsnelis ir siekis ieškoti durnelių, mano nuomone.

    Reply
    • Anonimas

      Teisingas pastebejimas

    • Palmira Martinkienė

      Primename, kad VISI pranešimai spaudai „Atviroje Klaipėdoje” platinami nemokamai

    • Anonimas

      Esmės tai nekeičia, Palmira.

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Verslas

Vietoj geležinkeliečių poilsinės - „Girulių vilos"

„AJUS GROUP“ holdingas skelbia sėkmingai užbaigęs įgyvendinti Girulių poilsio bazės sandorį – pasirašyta notarinė sutartis su AB „Lietuvos geležinkeliai“ ir ...
2021-11-11
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This