Klaipėdoje gali sumažėti azartinių lošimo vietų

Verslas

Klaipėdoje esama 42 stalo lošimų, lošimų automatų, totalizatorių ir nuotolinių ar stacionarių lažybų vietų. Tačiau kai jos kreipsis į savivaldybę, prašydamos leidimą tęsti šią veiklą, gali gauti neigiamą atsakymą.

Mat, išduodant naują ar pratęsiant besibaigiantį leidimą užsiimti tokiu verslu uostamiestyje, konkrečioje lošimų organizavimo vietoje, bus „vertinami pastarųjų 2 metų nusikalstamų veikų ir administracinių nusižengimų, susijusių su viešąja tvarka lošimų organizavimo vietoje, duomenys ir esant neigiamiems pokyčiams gali būti nesuteiktas savivaldybės tarybos sutikimas” ir Lošimų priežiūros tarnyba nepratęs licencijos/leidimo dėl veiklos vykdymo.

Klaipėdos miesto tarybai jau yra pateiktas sprendimo projektas dėl Lošimų organizavimo vietos poveikio viešajai tvarkai, švietimui, kultūrai, visuomenės sveikatai, gyvenamajai aplinkai ir kriminogeninei situacijai konkrečių vertinimo kriterijų ir prašymų nagrinėjimo tvarkos aprašo.

Leidimai atidaryti automatų ar bingo salonus, lošimo namus (kazino), leidimai steigti lažybų ir totalizatoriaus punktus, įskaitant žirgų totalizatoriaus punktus, galioja 5 metus nuo priežiūros tarnybos sprendimo.

INFORMACIJA

Klaipėdoje šiuo metu yra 42 lošimų vietos. Trijose iš jų galima organizuoti stalo lošimus ir lošimus A kategorijos automatais (neriboto laimėjimo), 21 salonas gali organizuoti lošimus B kategorijos automatais (riboto laimėjimo), totalizatorių organizavimui yra išduoti keturi leidimai, lažyboms – 13, taip pat yra išduotas vienas leidimas organizuoti nuotolinius lošimus.

0 Comments

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Švietimas

„Boružėlės” prakeiksmas: atsisakius vieno rangovo, kiti darbų nesiima

Šiais metais Klaipėdos savivaldybei jau net du kartus teko viešai paskelbti karčią žinią: nė vienas projektuotojas neatsiliepė į kvietimą dalyvauti ...
2024-04-25
Skaityti daugiau

Miestas, Svarbu

Idėja apie transporto eismą Mažvydo alėja - neužmiršta

„Arūnas Tuma kažkuriame posėdyje sakė, kad reikės ir Mažvydo alėją perkasti”, – Klaipėdos miesto tarybos Miesto plėtros ir strateginio planavimo ...
2024-04-24
Skaityti daugiau

Spyglys

Klaipėdos mero ir Tarybos nuveiktų darbų recenzija*

Atidžiau perskaičius Klaipėdos miesto savivaldybės pranešimą apie jos tarybos ir mero per metus nuveiktus darbus akivaizdžiai matyti bandymai figos lapu ...
2024-04-24
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This