Žinoma atlikėja kvies rūpintis savo širdimi

Regionas

Rugpjūčio 15 d., pirmadienį, Palangoje, 12–14 val. šalia Jūratės ir Kastyčio skulptūros, vyks kasmetinis renginys „Sveikos širdies ritmu“. Jis skirtas paskatinti atostogaujančius įsiklausyti savo širdies, padėti širdžiai kuo ilgiau išlikti sveika. Renginio metu veiks atlikėjos Jurgos Šeduikytės širdies istorijų dirbtuvės, su renginio dalyviais bus kuriama improvizuota daina visoms Lietuvos širdims, kurios atlikimą vainikuos 200 mušamųjų instrumentų pasirodymas.

Dainininkė Jurga Šeduikytė džiaugiasi, kad šį kartą renginyje dainą kurs drauge su klausytojais, ji bus pripildyta atskirų žmonių širdies istorijomis. Atlikėjai talkins perkusijos studijos „Afrikos būgnai“ įkūrėjas, atlikėjas Gediminas Mačiulskis su 200 mušamųjų instrumentų, kuriais kvies išmokti groti ir kiekvieną norintį. 

Renginį organizuojančios įmonės „Valentis“ atstovės ir idėjos iniciatorės Edita Česnavičienė ir Indrė  Šumskienė pasakoja, kad su komanda visuomet siekia rasti būdų įkvėpti labiau rūpintis savo sveikata. „Lietuvos higienos instituto duomenimis, vien pernai nuo kraujotakos sistemos ligų netekome daugiau nei 23 tūkst. žmonių. Jau ne pirmus metus per Žolinę pajūryje primename apie širdies sveikatą ir darome tai netradiciniais būdais. Įvairios iniciatyvos siekia ugdyti teisingus žmonių įpročius ir padėti jiems vaistažolių pagalba pasirūpinti savo širdimi”, – dalinasi mintimis E. Česnavičienė.

Dalyvavimas nemokamas.

0 Comments

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Vasara

Tarp akcijos „Vasara su knyga" aktyviausiųjų - ir vienas Klaipėdos bibliotekos filialas

Vasarai įpusėjus, pusiaukelę pasiekė ir skaitymo iššūkis „Vasara su knyga“, kurį šiemet jau aštuntą kartą rengia Lietuvos apskričių ir savivaldybių ...
2023-07-19
Skaityti daugiau

Mums rašo

Palangos senajai gimnazijai - 100

Palangos senoji gimnazija savo 100-uosius mokslo metus švenčia kaip solidi ir garsi visoje Lietuvoje savo mokytojais bei mokinių pasiekimais mokykla. ...
2022-11-17
Skaityti daugiau

Aplinkosauga

„Darom prie jūros“ kviečia ir tvarkyti aplinką, ir pramogauti

Rugpjūčio 26–28 dienomis Karklėje organizacija „Mes darom“ sujungs aplinkosaugą, edukaciją ir kultūrą. Nemokamo ir visiems atviro festivalio „Darom prie jūros“ ...
2022-08-17
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This