Palangos parko festivalyje – trys išskirtiniai koncertai

Regionas
Avatar photoAtvira Klaipėda
2022-08-12

Žolinių savaitgalį „Palangos parko festivalis“ kviečia į ypatingose Palangos kurorto vietose įvyksiančius Martyno Levickio, Monikos Liu ir Andriaus Mamontovo koncertus. Išskirtiniai atlikėjų pasirodymai pasižymės kruopščiai apgalvota aplinkos ir koncerto idėjos derme.

Kiekvienas festivalio koncertas vyks skirtingose ir unikaliose kurorto vietose – Palangos Gintaro muziejaus rožyne, Birutės parko rotondoje, Palangos kurorto muziejaus kiemelyje.

Penktadienį Palangos Gintaro muziejaus rožyno apsuptyje skambės moderni klasika, kurią sukurs svajingi ir temperamentingi akordeono garsai. Čia klausytojus į pasimatymą su kino muzika kvies akordeono virtuozas Martynas Levickis drauge su savo vadovaujamu kameriniu ansambliu „Mikroorkéstra“. Kinematinio garso aranžuočių kupiname vakare – populiariausių ir gražiausių kino filmų muzika.

Rugpjūčio 13 d. Palangos kurorto muziejuje įvyks dainininkės ir dainų autorės Monikos Liu koncertas. Elegancijos kupinas šeštadienio vakaras pasižymės atvirais ir intymiais muzikiniais atlikėjos pasakojimais.

Trečiasis koncertas kvies pasinerti į modernumą ir prisiminimus. Sekmadienį Birutės parko rotondoje skambės populiariausi per keturis dešimtmečius sukurti dainininko Andriaus Mamontovo kūriniai. Viename gražiausių ir turtingiausių parkų Lietuvoje renginys vyks išskirtiniu formatu – A. Mamontovas koncertuos scenoje, o visas garsas bus transliuojamas į modernias bevieles audio ausines. Tokiu principu siekiama tausoti parko gyvūniją ir besimėgaujančių parko lankytojų ramybę.

Žymos: | | |

Komentarai:

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti apie klaidą

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Koronavirusas

Palanga - sergamumo COVID-19 viršūnėje

Lietuvoje jau trečią dieną iš eilės fiksuojama daugiau nei šimtas naujų susirgimų COVID-19, skelbia Valstybės duomenų agentūra. Trečiadienį 83 žmonės ...
2024-07-25
Skaityti daugiau

Mums rašo

„Aurum" lenktynes - į Basanavičiaus gatvę!

Ar tikrai Palangai reikalingos „1006 kilometrų lenktynės“ vidurvasarį? Nesu priešininkas lenktynių ar kitų masinių renginių – kuo daugiau įvairių pramogų, ...
2024-07-18
Skaityti daugiau

Aplinkosauga

Beveik pusė Palangoje surenkamų atliekų – šiltuoju metų laiku

Tendencijos rodo, jog vis daugiau žmonių elgiasi atsakingai ir rūšiuoja atliekas, jei tik turi tam galimybę. Visgi atostogaujant atliekomis neretai ...
2024-07-18
Skaityti daugiau



Pin It on Pinterest

Share This