Vasarą palydės Klaipėdos sporto festivalis

Sportas

Paskutinį rugpjūčio savaitgalį (rugpjūčio 26-28 d.) Klaipėda visus sporto mylėtojus ir aktyvius klaipėdiečius bei miesto svečius kviečia į išskirtinį trijų dienų sporto renginį – Klaipėdos sporto festivalį.

Rugpjūčio 28 dieną, sekmadienį, renginio organizatoriai sporto mylėtojus pakvies į antrąją Melnragę, kur vyks netradicinio sporto pristatymai, įvairios varžybos, atviros mankštos ir kitos veiklos. Asociatyvi Palmiros Mart nuotr.

Tikimasi, kad įvairios sporto varžybos ir rungtys, galybė aktyvių veiklų ir pramogų, būrelių ir užimtumo mugė, sporto istorijos paroda, viktorina ir įvairios ekstremalaus bei netradicinio sporto veiklos sutrauks būrius sporto entuziastų ne tik iš Klaipėdos, bet ir kitų šalies miestų.

Festivalis startuos rugpjūčio 26 dieną (penktadienį) nuo 17.30 val. Dangės skvere sporto fotografijų parodos atidarymu, vaikų ekstremalaus sporto festivaliu „SEASIDE SKATE BEST TRICK” (nuo 18 val.) ir viktorina virš upės „Klaipėda – Citius, Altius, Fortius” (nuo 19 val.).

Rugpjūčio 27 dieną, šeštadienį, nuo 11 val. sportinės aistros kelisis į Kruizinių laivų terminalą, Piliavietę ir Dangės upę. Čia iki vėlyvo vakaro lauks profesionalų sportininkų varžybos, sportiniai iššūkiai, žaidimai ir veiklos, 770 ir 7700 m bėgimas, susitikimai su sporto žvaigždėmis, įtraukiantys pasirodymai scenoje, būrelių ir užimtumo mugė, didžiausi pripučiami batutai, nemokamos treniruotės ir kitos aktyvios veiklos.

Rugpjūčio 28 dieną, sekmadienį, renginio organizatoriai sporto mylėtojus pakvies į antrąją Melnragę, kur vyks netradicinio sporto pristatymai, įvairios varžybos, atviros mankštos ir kitos aktyvios bei smagios veiklos. 

„Klaipėdos sporto festivalis yra skirtas Klaipėdos miesto 770 metų jubiliejui, tad buvo stengiamasi paruošti tokią programą, kad į nemokamas aktyvias veiklas galėtų įsilieti kiekvienas. Norima, kad tai būtų sporto šventė kiekvienam iš mūsų – tiek sporto profesionalams, tiek sporto mėgėjams, tiek eiliniams miestiečiams. Tikimasi, kad festivalyje veiklos ras visi – tiek maži, tiek dideli”, – akcentuoja festivalio organizatoriai.

Festivalį organizuoja Klaipėdos miesto savivaldybė, Klaipėdos miesto lengvosios atletikos mokykla ir Klaipėdos sportininkų namai.

0 Comments

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Miestas

Savivaldybė pateikė potvynių suvaldymo priemones

Klaipėdos miesto savivaldybė praneša Aplinkos ministerijai pateikusi naujas priemones, kurios padėtų suvaldyti potvynius. Dėl to Nacionalinio vandenų srities 2022-2027 metų ...
2024-03-25
Skaityti daugiau

Regionas

Vakarų Lietuvos savivaldybių kreipimasis į ministerijas dėl potvynių valdymo

Pastaruoju metu potvyniai Vakarų Lietuvos regione intensyvėja, apima vis naujas teritorijas, todėl net keturios savivaldybės – Klaipėdos miesto, Klaipėdos, Šilutės ...
2024-03-13
Skaityti daugiau

ELTA

Klaipėdos rajonas su nerimu laukia potvynių, apsemtos Kartenos kapinės

Klaipėdos rajono meras Bronius Markauskas teigia, kad atšilus orams ir prasidėjus liūtims Vakarų Lietuvoje kyla naujo potvynio grėsmė. Anot jo, ...
2024-01-25
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This