Bagažinių turgus ir vėl laukia pirkėjų

Verslas

Aistė Raišuotytė, „Atviros Klaipėdos" praktikantė
2022-08-20

Komentarų: 0

„Švyturio“ arenos automobilių stovėjimo aikštelėje nuo pat ankstyvo šeštadienio ryto vėl šurmuliuoja miesto bagažinių turgus. Šis renginys mieste organizuojamas jau šeštąjį kartą.

Aistės Raišuotytės nuotr.

Bagažinių turguje mažomis kainomis galima įsigyti sendaikčių, drabužių, knygų, net naminių obuolių ir daugybę kitų prekių. Prekeivė Lina sakė, kad kainas sumažina tyčia, jog padidėtų paklausa. Ji teigia, kad bagažinių turgus puiki proga greičiau parduoti senus, tačiau vis dar tinkamus dėvėjimui, vaikų rūbelius, žaislus.

„Klaipėdos bagažinių turguje dalyvaujam antrą kartą. Prekes patys surenkame ir atsivežame iš Londono – tokiu būdu atsiperka kelionė ir galime paatostogauti Lietuvoje. Sendaikčiais prekiaujam jau daugiau nei 15 metų – tai mūsų šeimos hobis“, – pasakojo turguje prekiaujanti Jolanta.

Prekeivis Gintaras pasakojo, jog šiame renginyje lankosi pirmąjį kartą, todėl prekyba kiek lėtoka, bet tikisi, kad įdienojus reikalai susitvarkys.

Pakalbinta pirkėja Austėja teigė, jog miesto bagažinių turguje lankosi kiekvieną kartą, kai yra galimybė, neperka daug, tačiau jai smagu pasižvalgyti ir pabendrauti.

Bagažinių turgus veiks iki 15 valandos.

0 Comments

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Verslas

Klaipėdoje ir vėl šurmuliuoja bagažinių turgus

Nors buvo pranešama, jog Bagažinių turgus šį šeštadienį prie „Švyturio” arenos atsidarys 10 valandą, jau nuo pusės dešimtos aikštelėje buvo ...
2022-08-13
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This