Palangoje „prišienavo” narkotikų

Regionas
Avatar photoAtvira Klaipėda
2022-08-21

Policija pranešė, kad šeštadienio vakarą Palangoje buvo užfiksuoti net keturi atvejai, kai asmenys su savimi turėjo narkotikų.

Pirmasis pareigūnams įkliuvo apie 22.40 val. Ganyklų gatvėje patikrinti sustabdyto automobilį BMW 320 keleivis. 19-mečio kuprinėje rastas ir paimtas cigarečių pakelis, kuriame buvo folijos lankstinukas su augalinės kilmės, žalios spalvos medžiaga.

Po valandos Kastyčio gatvėje patruliuojantiems pareigūnams priėjus prie įtarimų sukėlusio asmens pastebėta, kad jis iš delno išmetė suktinę su augalinės kilmės, žalsvos spalvos medžiaga. Atlikus dalinę 1994 m. gimusio vyro apžiūrą, jo džinsų kišenėje buvo rastas ir paimtas plastikinis maišelis, kuriame buvo dvi tabletės, kaip įtariama, narkotinės medžiagos. Vyras sulaikytas ir uždarytas į areštinę.

Vidurnaktį J. Basanavičiaus gatvėje pas 17-metę merginą pareigūnai rado ir paėmė plastikinį maišelį su žalios spalvos, augalinės kilmės, galimai narkotine medžiaga.

O maždaug po 15 minučių Vytauto gatvėje atlikus dalinę 2003 m. gimusio vaikino apžiūrą, jo kelnių kišenėje buvo rastas ir paimtas plastikinis maišelis su baltos spalvos, biria, galimai narkotine medžiaga.

Visais šiais atvejais pradėti tyrimai dėl neteisėto disponavimo narkotinėmis ar psichotropinėmis medžiagomis be tikslo jas platinti.

Žymos: |

Komentarai:

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti apie klaidą

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Koronavirusas

Palanga - sergamumo COVID-19 viršūnėje

Lietuvoje jau trečią dieną iš eilės fiksuojama daugiau nei šimtas naujų susirgimų COVID-19, skelbia Valstybės duomenų agentūra. Trečiadienį 83 žmonės ...
2024-07-25
Skaityti daugiau

Regionas

Neringoje pašėlta iš dūšios

Nepaisant gamtosaugininkų pasipriešinimo Neringos merui Dariui Jasaičiui šį savaitgalį leidus „jaunimui pašėlti gamtoje“, toks šėlimas atsispindi ir policijos suvestinėje. Naktį ...
2024-07-21
Skaityti daugiau

Mums rašo

„Aurum" lenktynes - į Basanavičiaus gatvę!

Ar tikrai Palangai reikalingos „1006 kilometrų lenktynės“ vidurvasarį? Nesu priešininkas lenktynių ar kitų masinių renginių – kuo daugiau įvairių pramogų, ...
2024-07-18
Skaityti daugiau



Pin It on Pinterest

Share This