Šilutiškių gaminiais susidomėjo Švedijos interjero dizaineriai

Regionas

Šilutėje įsikūrusios tekstilės UAB „Z.I.M.way“ gaminiai šį mėnesį iškeliavo į Švedijos interjero dizainerių prekės ženklo „Storefactory“ parduotuves.

Įmonė daugiau kaip 10 metų gamina plataus spektro lino gaminius: nuo moteriškų ir vaikiškų drabužių iki namų apyvokos prekių. Lino gaminių eksportas siekia net 99 proc. Didžiąją dalį eksporto apima JAV, Kanados, taip pat Europos valstybių rinkos. Įmonei priklauso keletas prekių ženklų.

2019 m. įmonės vadovai dalyvavo Enterprise Europe Network organizuotame verslo kontaktų renginyje Rygoje, kuriame susitiko su Švedijos interjero dizainerių prekės ženklo „Storefactory“ atstovais. Ši Švedijos įmonė yra žinoma įvairių interjero detalių parduotuvė, veikianti nuo 2016 m. ir prekes parduodanti visoje Europoje. Švedus sudominusi gyvenimo būdo (lifestyle) prekės ženklo „Epic Linen“ produkcija – lininiai virtuvės ir stalo gaminiai.

facebook.com/EpicLinen nuotr.

„Atvirai pasakysiu, ilgą laiką dalyvavimą 2019 m. „Baltic Fashion & Textile“ renginyje Rygoje vertinau kaip „na, tiesiog nepasisekė“. Ir vis tiek net po trijų metų šis renginys atnešė naudos mūsų įmonei“, – Klaipėdos prekybos, pramonės ir amatų leidinyje „Rūmų žinios” cituojama šiai organizacijai priklausančios UAB „Z.I.M.way“ direktorė Ieva Zumienė.

Po įvykusio renginio „Storefactory“ ir „Z.I.M. way“ palaikė ryšį ir galiausiai kontaktas buvo atnaujintas bei pasirašyta bendradarbiavimo sutartis: šių metų rugpjūtį UAB „Z.I.M. way“ lininiai gaminiai išsiųsti į Švediją.

Pasak „Z.I.M. way“ direktorės, kol kas – tai pirmasis didesnis užsakymas, bet labai viliamasi, kad jis nebus paskutinis. Anot jos, niekada negali žinoti, iš kur, per ką ir kada „ateis“ užsienio klientas, tad kiekviena galimybė gali priartinti prie pirmojo sandorio ar ilgesnio bendradarbiavimo.

0 Comments

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Verslas

Turizmo verslui - galimybė gauti ES paramą

Klaipėdos prekybos, pramonės ir amatų rūmai kartu su partneriais iš Italijos, Danijos, Portugalijos ir Slovėnijos dalyvauja Europos Sąjungos (ES) finansuojamame ...
2024-04-09
Skaityti daugiau

Verslas

Vyks konferencija verslui tvarumo tema

Ketvirtadienį, kovo 7 d., nuo 10 val. Klaipėdos prekybos, pramonės ir amatų rūmai ir juose veikiantis Europos įmonių tinklas (Enterprise ...
2024-03-06
Skaityti daugiau

Politika, Svarbu

Arūno Tumos demaršas: siūlo atmesti „pagalvės mokestį”

Klaipėdos miesto tarybos narys Arūnas Tuma, pripažindamas, kad jis pats yra suinteresuotas, pirmadienį vykusio Miesto plėtros ir strateginio planavimo komiteto ...
2024-02-19
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This