Policijos pareigūnas išgelbėjo skęstančius vaikus

Regionas

Vos prieš tris savaites Šventosios paplūdimyje gelbėjęs skęstančią moterį su dukra, Skuodo rajono policijos komisariato pareigūnas Artūras Tiškus vakar iš vandens ištraukė dvi skęstančias mergaites.

Apie 15 val. pareigūnai Artūras Tiškus bei Audrius Apulskis, būdami neuniformuoti, vykdė prevencinę priemonę, per kurią vykdyta viešosios tvarkos pažeidimų ir alkoholinių gėrimų vartojimo prie vandens telkinių kontrolė. Vaikštinėdami paplūdimyje, kiek atokiau nuo kranto, prie daugelio pamėgto tiltelio, pareigūnai pastebėjo dvi keistai besielgiančias – lyg skęstančias mergaites. Jos tai išnirdavo, tai panirdavo po vandeniu. Supratęs, kad tai nėra tik žaidimas, A. Tiškus nedvejodamas nė sekundės su visais rūbais puolė į vandenį gelbėti skęstančiųjų. Laimė, viskas baigėsi gerai ir abi mergaitės sėkmingai ištrauktos į krantą.

Kaip paaiškėjo vėliau – viena iš buvusių vyresniųjų mergaičių nušoko nuo tiltelio, o jai iš paskos nušoko ir kita, kuri dar nemokėjo plaukti. Nepasiekdama dugno, plaukti nemokanti mergaitė bandė įsikibti į kiek anksčiau nušokusią draugę, o ši, neišlaikydama svorio, vis grimzdo po vandeniu. Džiugu, kad ši istorija baigėsi laimingai ir abi skendusios mergaitės dabar yra saugios savo namuose.

0 Comments

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Regionas

Angelų sargų dieną paminėjo Kretingoje

Klaipėdos apskrities pareigūnai profesinę šventę – Policijos dieną – kasmet mini vis kitame apskrities mieste – šiemet šventė vyko Kretingoje. ...
2022-09-30
Skaityti daugiau

Regionas

Policijos pareigūnas apdovanotas medaliu

Antradienį, Skuodo rajono policijos komisariato veiklos skyriaus viršininkui Artūrui Tiškui įteiktas medalis „Už nuopelnus“ – rugpjūčio mėnesį šis pareigūnas dukart ...
2022-09-20
Skaityti daugiau

Regionas

Policijos pareigūnas išgelbėjo du žmones

Rugpjūčio 2 d., atostogų metu, Skuodo rajono policijos komisariato veiklos skyriaus viršininkas Artūras Tiškus, poilsiaudamas Palangos paplūdimyje, išgirdo pagalbos šauksmą ...
2022-08-09
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This