Klasikiniai Opel markės automobiliai laukiami Klaipėdoje

Transportas

Vis dar laikote kaime senelio Opel Ascona, ant kurio galinės sėdynės prabėgo jūsų vaikystė? O gal nuo jaunystės dienų senai užmirštame garaže dulka Opel Manta arba Calibra? Tai puiki proga nuo jų nupūsti dulkes, pripūsti padangas ir parodyti, kad dar ne visi Lietuvoje važinėję Opel automobiliai dingo iš gatvių, teigia organizatoriai, rugsėjo 10-ą dieną kviečiantys į senųjų Opel modelių susitikimą oficialaus Opel atstovo Lietuvoje „Armi“ salone Klaipėdoje, Šilutės pl. 5B.

Tai jau trečiasis Opel automobilių, kurių modelių gamyba pradėta iki 1994 metų, susitikimas Lietuvoje.

Pirmasis įvyko dar 2018 m. ir tuo metu sutraukė beveik 50 automobilių iš visos Lietuvos. Sėkmingai pakartojus suvažiavimą, 2021 metais nutarta trečiąjį surengti jau pajūryje.

Dabar šių modelių likę nedaug. Susitikimo metu bus demonstruojami Ascona, Kadett, Opel rekord, Monza, Senator bei kiti legendiniai modeliai.

Skelbiama, jog reginyje planuojau dalyvauti ir kolegos iš kaimyninės Latvijos, kurie atsiveš patobulintus Irmscher dizaino studijos opelius.

Renginio dalyviai bus apdovanoti trijose kategorijose: seniausio parodos automobilio, geriausiai išlaikyto/restauruoto automobilio ir įdomiausio/perdaryto opelio. Dalyvavimas nemokamas.

Taip pat renginio metu bus galima „Armi“ salone apžiūrėti naujausius Opel gamos modelius ir juos išbandyti.

Opelių gerbėjai kviečiami prisijungti prie „senų opelistų“ bendruomenės facebook’e įvedus į paiešką „Opel Retro Lithuania“.

Visi jie rugsėjo 10 dieną, šeštadienį, nuo 12 iki 16 val. laukiami Klaipėdoje, UAB „Armi servisas“, Šilutės pl. 5B.

0 Comments

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This