Kultūros fabrikas kviečia šeimas į „Žinių pikniką“

Kultūra

Rugsėjo 4 d., sekmadienį, 14 val. „Kultūros fabrikas“ kartu su KUFA rezidentais „Taško Teatru“ kviečia į pievą, esančią šalia Kultūros fabriko, kur vyks KUFA sezono atidarymas ir mokslo metų pražios šventė. Lankytojų lauks linksmybių, žaidimų bei pasirodymų kupinas, visai šeimai skirtas „Žinių piknikas“.

Pikniką triukšmingu pasirodymu pradės „Taško Teatras“, iškart po jo seks klounų teatro studijos „Dulidu“ spektaklis palapinėje, renginį sudrebins Jotvilo Švirino „Afro būgnų“ pasirodymas, šventės metu prabils net pats „Kultūros fabriko“ pastatas.

„Žinių piknike“ laukia ir estafečių turnyras –  „Taško teatro“ aktoriai kvies tapti bulvių skutimo meistrais ir kryžiukų nuliukų pasaulio čempionais. Renginio lankytojai turės galimybę išbandyti savo jėgas šokinėjime su maišu, lankų mėtyme ir vaikiškame boulinge. Taipogi bus atskleistos tūkstantmečio senumo slapto Vikingų kubo žaidimo strategijos. Visų estafečių metu lankytojai galės laimėti pakvietimus į rugsėjo 4 d., sekmadienį, 17 val. „Taško Teatro“ muzikinį spektaklį visai šeimai „Mitai“

Visai šeimai skirto pikniko metu rengiamos estafetės suburs prasmingam laikui kartu. Ir žinoma, kaip tradiciniuose piknike, visi kviečiami atsinešti užkandžių ir vaišintis kartu prie bendro stalo. Aktoriai vaišins savo gamybos teatro virtuvės keptais vafliais.

Renginio dalyviai turės galimybę įsigyti  „Raketos“  užkandžių ir gėrimų Kultūros Fabriko terasoje. Taip pat kviečiame prisijungti maisto prekeivius ir tapti mūsų pikniko dalimi. Susisiekti el.paštu info@kulturosfabrikas.lt arba telefonu +37061555452.

0 Comments

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Miestas

„Šokio pavasaryje“ skleidėsi per 300 talentų

Klaipėda tradiciškai pasveikino kovą sukviesdama jaunuosius baleto ir šiuolaikinio šokio atstovus iš visos Lietuvos į konkursą „Šokio pavasaris“. Šokių mokyklos ...
2024-03-07
Skaityti daugiau

Svarbu, Unikali urbanistinė istorija

Unikali transformacija: kultūros fabriku tapusiai „tabokinei“ teko ir karo belaisvių lagerio dalia

Lygiai prieš 70 metų tuometinė spauda pranešė, kad Klaipėdoje atgims cigarečių ir papirosų gamyba, tarpukariu buvusi tarp pramonės lyderių. Ta ...
2023-09-25
Skaityti daugiau

Fotoreportažai, Miestas

Madų savaitė atidaryta jaunųjų dizainerių eksperimentais ir tapybos paroda

Trečiadienio vakarą „Hofo“ erdvėse „Fashion week Klaipėda“ atidarė trys jaunųjų dizainerių komandos su savo mados kolekcijomis, o Kultūros fabrike pristatyta ...
2023-08-03
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This