Jono kalnelyje vyks sporto šventė „Samurajaus kelias 2“

Sportas

Rugsėjo 4 d., sekmadienį, 12 val. karatė mokykla „Shodan“ Klaipėdoje organizuoja šeimos sporto šventę, kuri vyks Jono kalnelyje. Renginio pradžioje bus pristatyti ir pasveikinti geriausi „Shodan“ sportininkai, kurie 2021 m. garsino klubą bei Lietuvą, tarptautinėse ir nacionalinėse varžybose, pasirodys mokyklos trenerių komanda. 14 val. renginio dalyviai, startuos „Shodan samurajaus kelias 2“ smagių išbandymų ruože.

Šio nemokamo renginio metu svečiams bus suteikta galimybė iš arčiau susipažinti su rytų kovos menais, filosofija bei su viena populiariausia sporto šaka Lietuvoje – karatė kiokušin.

Kaip ir samurajai, drąsūs, garbingi kovotojai, taip ir karatė kyokushin yra kilę iš Japonijos. Masutatsu Oyama sukūrė naują karatė stilių – kyokushin, kuris reiškia „absoliučios tiesos kelią“. Šis stilius savo dinamika, dvasiniu grožiu bei praktiniu efektyvumu užkariavo milijonus mėgėjų širdžių ir iki šiol yra pati populiariausia karate sistema visame pasaulyje.


Šio sporto renginio metu iššūkiu taps samurajaus kelio įveikimas. „Shodan“ komanda paruošė net 10 skirtingų rungčių, kurių metu kiekvienas galės patikrinti savo kūno bei charakterio savybes. Užduotys yra paremtos septyniais pagrindiniais samurajaus kodekso principais.

義 – Gi – Teisingumas.
勇 – Yu – Drąsa
仁 – Jin – Geranoriškumas sugebėjimas derinti savo ir kitų interesus.
礼 – Rei – Pagarba.
誠 – Makoto arba信 – Shin– Sąžiningumas.
名誉 – Meiyo – Šlovė.
忠義 – Chūgi – Ištikimybė.

Samuraujaus kelio žemėlapis

Visi renginio dalyviai bus apdovanoti prizais, o tie kurie užduotis atliks vikriai, stipriai, drąsiai ir nuoširdžiai laimės papildomų prizų.

0 Comments

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Miestas, Svarbu

Rengiamasi Bastionų tilto ir gatvės statybai

Parengtas Klaipėdos savivaldybės tarybos sprendimo projektas dėl pastato Bangų g. 11 ir jo priklausinių bei iš privačių asmenų išpirktų garažų ...
2024-01-16
Skaityti daugiau

Sportas

Klaipėdos vardas garbingai nuskambėjo karatė čempionate Olandijoje

Į tarptautinį jau daugiau nei 20 metų Olandijoje vyksiantį „Waterpoort cup” turnyrą Klaipėdos karatė mokykla „Shodan“ vyko itin kovingai nusiteikusi ...
2023-11-06
Skaityti daugiau

Sportas

„Shodan“ sportininkai iškovojo ir Europos auksą, ir kelialapį į pasaulio čempionatą

Antra Europos karatė kiokušin čempionato Vengrijoje diena buvo sėkminga Klaipėdos karatė mokyklos „Shodan“ kovotojams – net 4 iš jų lipo ...
2023-06-26
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This