Teismas atmetė prašymą suimti nužudymu įtariamą klaipėdietę

Kriminalai ir nelaimės

Klaipėdos apygardos prokuratūroje atliekant ikiteisminį tyrimą dėl namuose nušauto klaipėdiečio prokuroras Arūnas Saunorius ketvirtadienį kreipėsi į teismą, prašydamas įtariamajai skirti griežčiausią kardomąją priemonę – suėmimą.

Rugpjūčio 31 d. ankstų rytą policijos pareigūnai gavo informacijos apie tai, kad Klaipėdoje, I. Kanto gatvėje esančiame bute rastas mirusio 37-erių vyro kūnas su šautinėmis žaizdomis. Pirminiais duomenimis, vyras buvo nušautas savo paties legaliai namuose laikytu pistoletu. Į įvykio vietą atvykę pareigūnai sulaikė 43 metų įtariamąją, mirusio vyro sutuoktinę. Moteris buvo uždaryta į areštinę.

Penktadienį Klaipėdos apylinkės teismas prokuroro prašymą suimti įtariamąją atmetė, tad ji pasibaigus sulaikymo terminui buvo paleista. Teismo manymu, pagrindo skirti griežčiausią kardomąją priemonę nėra. Moteriai paskirtas rašytinis pasižadėjimas neišvykti bei dokumentų paėmimas.

4 Comments

  1. Zinomas

    Si asmenybe verta pagarbos.Jos nudirbti darbai kelia didziule pagarba. O ta ivykusi tragedija apsoliuciai nieko nelecia tik jos artimuosius. Teisti gali tik Dievas, o ne zmogystos kurie lieja savo pykti ir neismanyma… Linkiu tik stiprybes ir ramybes visines jos ir jo artimiems.

    Reply
    • Žudikė ramunė alijeva

      Kiek tau sumokėjo už šitą žinutę?

  2. Žudikė ramunė alijeva

    Kodėl slepiat ir trinat komentarą kuris skelbia kad nužudė Ruslaną Alijevą. Žudikė ramunė alijeva? Tai kas čia do per atvira žiniasklaida? Nupirkti visi žiurnaliūgos. Bapkės bapkės bapkės valdo visą žiniasklaidą.

    Reply
  3. Klaipēdietē

    Nušovē žmogu moteriškē ir vaikšto laisva,čia geras ,superiniai teismai.Nušauto žmogaus gyvybē reiškia reiškia neaktuali,gēda turētu būti paleisti moteriškia tokia ,juk ji pavojinga ,jeigu šaltai abejingai nušovē sutuoktinē.

    Reply

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

ELTA

Nėra duomenų, kad Klaipėdoje trispalves išniekinęs asmuo buvo užverbuotas

Tyrimą dėl Lietuvos vėliavų išniekinimo uostamiestyje kontroliuojantis prokuroras Arūnas Saunorius teigia neturintis duomenų, kad įtarimų sulaukęs asmuo būtų užverbuotas Rusijos ...
2024-04-21
Skaityti daugiau

Kriminalai ir nelaimės

Kūdikį pro langą išmetęs tėvas - nepakaltinamas

Praėjusių metų lapkritį uostamiestį sukrėtusio įvykio atomazga, kai mirė pro pirmo aukšto langą tėvo išmestas 5 mėnesių kūdikis, artėja prie ...
2024-04-02
Skaityti daugiau

ELTA

Įtariamasis vaiko nužudymu gydomas Rokiškio psichiatrijos ligoninėje

Penkių mėnesių savo sūnų, kaip įtariama, pro langą išmetusiam jo tėvui nustatyti psichikos ir elgesio sutrikimai, jam reikalingas gydymas, jis ...
2024-03-04
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This