Teismas atmetė prašymą suimti nužudymu įtariamą klaipėdietę (4)

Kriminalai ir nelaimės
Avatar photoAtvira Klaipėda
2022-09-02

Klaipėdos apygardos prokuratūroje atliekant ikiteisminį tyrimą dėl namuose nušauto klaipėdiečio prokuroras Arūnas Saunorius ketvirtadienį kreipėsi į teismą, prašydamas įtariamajai skirti griežčiausią kardomąją priemonę – suėmimą.

Rugpjūčio 31 d. ankstų rytą policijos pareigūnai gavo informacijos apie tai, kad Klaipėdoje, I. Kanto gatvėje esančiame bute rastas mirusio 37-erių vyro kūnas su šautinėmis žaizdomis. Pirminiais duomenimis, vyras buvo nušautas savo paties legaliai namuose laikytu pistoletu. Į įvykio vietą atvykę pareigūnai sulaikė 43 metų įtariamąją, mirusio vyro sutuoktinę. Moteris buvo uždaryta į areštinę.

Penktadienį Klaipėdos apylinkės teismas prokuroro prašymą suimti įtariamąją atmetė, tad ji pasibaigus sulaikymo terminui buvo paleista. Teismo manymu, pagrindo skirti griežčiausią kardomąją priemonę nėra. Moteriai paskirtas rašytinis pasižadėjimas neišvykti bei dokumentų paėmimas.

Žymos: | |

Komentarai (4):

Atsakymai į “Teismas atmetė prašymą suimti nužudymu įtariamą klaipėdietę”: 4

  1. Zinomas parašė:

    Si asmenybe verta pagarbos.Jos nudirbti darbai kelia didziule pagarba. O ta ivykusi tragedija apsoliuciai nieko nelecia tik jos artimuosius. Teisti gali tik Dievas, o ne zmogystos kurie lieja savo pykti ir neismanyma… Linkiu tik stiprybes ir ramybes visines jos ir jo artimiems.

  2. Žudikė ramunė alijeva parašė:

    Kodėl slepiat ir trinat komentarą kuris skelbia kad nužudė Ruslaną Alijevą. Žudikė ramunė alijeva? Tai kas čia do per atvira žiniasklaida? Nupirkti visi žiurnaliūgos. Bapkės bapkės bapkės valdo visą žiniasklaidą.

  3. Klaipēdietē parašė:

    Nušovē žmogu moteriškē ir vaikšto laisva,čia geras ,superiniai teismai.Nušauto žmogaus gyvybē reiškia reiškia neaktuali,gēda turētu būti paleisti moteriškia tokia ,juk ji pavojinga ,jeigu šaltai abejingai nušovē sutuoktinē.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti apie klaidą

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Kriminalai ir nelaimės

Žvejybos uosto rajone vėl išniekinta trispalvė

Policija pranešė, kad ketvirtadienio rytą, apie 6 val.,uostamiestyje, Naikupės gatvėje, pastebėta, jog nuo Klaipėdos jūrų kadetų mokyklos pastato sienos iš ...
2024-06-21
Skaityti daugiau

Svarbu, Švietimas

Projektuojamas Jūreivystės mokyklos mokymų centras

„Projektuojamas mokymų centras komponuojamas į bendrą pastatų ansamblį su Lietuvos aukštosios jūreivystės mokyklos pagrindiniu pastatu adresu I. Kanto g.7”, – ...
2024-06-20
Skaityti daugiau

Kriminalai ir nelaimės, Svarbu

Garsiai nuskambėjusioje žmogžudystės byloje - griežta bausmė

Klaipėdos apygardos teismas antradienį paskelbė nuosprendį baudžiamojoje byloje, kurioje kaltinimai dėl vyro nužudymo ir neteisėto disponavimo šaunamaisiais ginklais bei šaudmenimis ...
2024-06-11
Skaityti daugiau



Pin It on Pinterest

Share This