Sekmadienį – du nemokami sporto renginiai

Sportas

Rugsėjo 11-ąją, sekmadienį, Klaipėdoje, prie Vasaros estrados, vyks net du nemokami pajudėti skatinantys sporto renginiai.

Jau ketvirtą kartą bus organizuojamas renginys „Mano šeima bėga”.

„Smagus, nuotaikingas rudens bėgimas, kuriame kviečiame dalyvauti visus – tiek mažus, tiek jau ūgtelėjusius. Renginio metu vaikų laukia ne tik bėgimas bet ir įvairios pramogos. Aktyviausių ir sparčiausių laukia renginio rėmėjų prizai. Vaikų laukia ir pramogos ant pripučiamų batutų”, – rašo renginį organizuojanti Sveikatingumo studija „Ginsvė”.

Renginio programa: 10.20 val. – registracija; 10.30 val. atidarymo apšilimas; 10.40 val. 500 m bėgimas „Mama/tėtis ir aš vežimėlyje”; 11 val. 500 m bėgimas mažyliams iki 4 metų; 11.20 val. bėgimas 5–6 metų vaikams; 11.40 val. 500 m Šeimos estafetė, kurios metu gali bėgti mažiausiai 3 nariai (reikia žaisliuko, talismano ar bet kokio kito daikto, kurį būtų galima perduoti vienas kitam; 12 val 2 km šeimų startas.

Tuo pačiu metu, nuo 11-13 val., ties Vasaros estrada vyks Šeimų orientavimosi sporto šventė. Šįkart bus kviečiama orientuotis ne tik bėgant, bet ir važiuojant dviračiais. Išmėginti savo jėgas trasose, kuriose reikės atsižymėti žemėlapyje pažymėtuose kontroliniuose punktuose, galės ir šeimos, ir pavieniai asmenys. Bus parengtos trys trasos:  1,5 ir 3 km bėgte bei 4,5 km ilgio dviračių trasa. Registracija vyks vietoje.

Sveikatingumo studijos „Ginsvė”, Orientavimosi sporto klubo „O!Klaipėda” ir Klaipėdos lengvosios atletikos akademijos organizuojami renginiai yra projekto„Aktyvi bendruomenė” ir yra bendrai finansuojami Sporto rėmimo fondo, kurį administruoja Švietimo, mokslo ir sporto ministerija ir Švietimo mainų paramos fondas, lėšomis.

Daugiau informacijos tel 8 614 83857, ginsve@gmail.com.

0 Comments

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Sportas

Vyks bėgimas „2024 metrai link olimpinio Paryžiaus"

Gruodžio 30 d., šeštadienį, nuo 11 val. Klaipėdos miesto lengvosios atletikos manieže (Taikos pr. 54) organizuojamas bėgimas „2024 metrai link ...
2023-12-27
Skaityti daugiau

Sportas

Prasidėjo registracija į Sausio 13-ajai skirtą bėgimą

2024 metų sausio 12 d. Klaipėda kviečia į tradicinį XXIII bėgimą Laisvės gynėjų dienai – sausio 13-ajai – paminėti. Kaip ...
2023-12-11
Skaityti daugiau

Sportas

Ruslanas Seitkalijevas - pasaulio čempionas ir rekordininkas

Šeštadienį Taipėjuje (Taivanas) finišavusiame pasaulio 24 valandų bėgimo čempionate komandinėje įskaitoje triumfavo Lietuvos ultra bėgikų komanda – Aleksandras Sorokinas, Andrius ...
2023-12-02
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This