Kviečia atrasti Šilutės krašto bažnyčias

Regionas

Kiekvienais metais rugsėjo mėnesį yra švenčiama Pasaulinė turizmo diena. Šiais metais Šilutės turizmo informacijos centras, bendradarbiaudamas su Lietuvos evangelikų liuteronų bažnyčia, Šilutės krašto gyventojus ir svečius kviečia atrasti ir geriau pažinti liuteronų paveldą, kuris visada buvo ir tebėra neatskiriama Mažosios Lietuvos regiono savitumo dalis.

Rugsėjo 24 ir 25 dienomis duris lankytojams atvers net šešios Mažosios Lietuvos regiono senosios evangelikų liuteronų bažnyčios – Šilutės, Rusnės, Kintų Didžioji ir Mažoji bei Saugų Didžioji ir Mažoji bažnyčios. Bažnyčias apžiūrėti bus galima dalyvaujant keturiose nemokamose ekskursijose.

Bažnyčiose atvykusius svečius pasitiks patys kunigai, kurie ne tik suteiks retą galimybę apžiūrėti bažnyčias iš vidaus, bet ir praves ekskursijas – papasakos apie šių bažnyčių istoriją, unikalumą, vertybes, meno kūrinius ir kitas įdomybes.

Ekskursijos bažnyčiose vyks :

Rugsėjo 24 d., šeštadienį, 11 val. Šilutės evangelikų liuteronų bažnyčioje (Lietuvininkų g. 21, Šilutė) ir 15 val. Kintų Didžiojoje ir Mažojoje liuteronų bažnyčiose. (Vydūno g. 1, Kintai)

Rugsėjo 25 d., sekmadienį. 10 val. Rusnės evangelikų liuteronų bažnyčioje (Neringos g. 10 Rusnė) bei 12 val. Saugų Didžiojoje ir Mažojoje liuteronų bažnyčiose. (Tilžės g. 23, Saugos)

Ekskursijų trukmė – ~ 1 val. Norinčius dalyvauti ekskursijose, prašome registruotis čia: https://bit.ly/3eH9jVr. arba tel. nr.: +370 633 34418.

0 Comments

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Regionas

Šilutės turizmo informacijos centras kviečia gidus į nemokamą seminarą

Šilutės turizmo informacijos centras gegužės 5-ąją, 15 val., kviečia dalyvauti nemokamame seminare gidams. Seminaro metu bus nagrinėjamos dvi temos – ...
2022-05-02
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This