Įvažiavimas į Neringą – visą parą nemokamas

Regionas
Avatar photoAtvira Klaipėda
2022-09-22

Nuo vietinės rinkliavos už įvažiavimą bus atleidžiami asmenys, į Neringą vykstantys lengvaisiais automobiliais nuo rugsėjo 23 d., penktadienio, 12 val. iki rugsėjo 24 d., šeštadienio, 12 val. Lengvata Neringos savivaldybės tarybos sprendimu taikoma Pasaulinės turizmo dienos proga.

Artėjantį savaitgalį didžiausią šurmulį Neringoje kels Nidos pusės maratono bėgimo dalyviai. Rugsėjo 24-ąją bėgimas vyks jau 22-ąjį kartą (bėgimo trasomis transporto priemonių eismas bus stabdomas Taikos g., Naglių g. ir Pamario g. nuo 10 val. iki 15 val.).

Paskutinį rugsėjo šeštadienį Nidos paplūdimyje taip pat vyks tradicinės Lietuvos jūrinės žūklės nuo kranto čempionato varžybos bei bus organizuojami net du nemokami žygiai, skirti Pasaulinei turizmo dienai paminėti.

Keliautojai ir atradėjai taip pat kviečiami leistis į 4 stotelių maršrutą „Kuršių nerijos įkvėpimas“. Visas stoteles įveikę ir kiekvienos iš jų akimirkomis (žymėdami @curonian_spit_neringa) savo socialiniame tinkle Instagram arba Facebook pasidaliję keliautojai rugsėjo 24 d., šeštadienį, turės galimybę nemokamai apsilankyti Nidos švyturyje. O įspūdžių kupinos kelionės pabaigoje – pasivaišinti daugybės komplimentų pelniusiu vietinio virtuvės šefo Antano pagamintu avienos plovu. Visas maršruto taisykles rasite svetainėje www.visitneringa.com.

Taip pat šeštadienį, Neringos muziejai kviečia nemokamai apsilankyti Kuršių nerijos istorijos muziejuje, Nidos žvejo etnografinėje sodyboje ir rašytojo Thomo Manno memorialiniame muziejuje.

Žymos: |

Komentarai:

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti apie klaidą

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Regionas

Neringoje pašėlta iš dūšios

Nepaisant gamtosaugininkų pasipriešinimo Neringos merui Dariui Jasaičiui šį savaitgalį leidus „jaunimui pašėlti gamtoje“, toks šėlimas atsispindi ir policijos suvestinėje. Naktį ...
2024-07-21
Skaityti daugiau

Verslas

Ekspertas: dauguma palangiškių siekia parduoti savo NT

„Ober-Haus“ Klaipėdos biuro vadovas Aurimas Petrikas teigia, kad Klaipėdos, Palangos ir Neringos nekilnojamojo turto (NT) rinkos pastaruoju metu juda gan ...
2024-07-09
Skaityti daugiau

Koronavirusas

COVID-19: padėtis Klaipėdoje atitinka šalies vidurkį

Valstybės duomenų agentūra skelbia, kad sekmadienį, kaip ir šeštadienį, šalyje patvirtinti tik trys nauji COVID-19 atvejai. Praėjusią parą vienas žmogus ...
2024-07-01
Skaityti daugiau



Pin It on Pinterest

Share This